fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

#PenskoaPå

Vi var i et flott bryllup i helgen. Location og vær var perfekt. Brudeparet syntes nok kanskje at det ikke var så vakkert med snøkaoset, men for oss gjester, var det nydelig. Magisk stemning. Snøen la seg på vinduene som bomull som i en herlig norsk barnetv-serie. Vi var langt inni skogen, og over byen. Alle kom i sin peneste prakt og nypussede sko. Så ble det seint, og musikken kom på. Alle danset og lo. De kastet sko og hofter var i gang. Men noen beholdt de på hele kvelden. Er du pyntet, så er du pyntet! Har du de riktige skoa på, så trenger du ikke å ta de av ❤️

Rull til toppen