fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

#SpringCleaning

Vårrengjøring er nå, er det ikke? Mine vinduer ser ikke ut og jeg har søren meg så mange at lufta i meg dabber ut bare av tanken på å vaske dem. Men når våren er her, så kommer jo energien også. Jeg kan gå ut i hagen og i skogen og bringe våren inn på stuebordet. Jeg elsker grønne farger, også på grunn av de ulike nyansene de bringer. Knopper skytes ut, det grønne markerer ny tid. Og det er akkurat det, en ny tid. Jeg kjente virkelig på en lykke når jeg spradet rundt i mine nye blå sko #theHonest. Mange sier at lykke er overvurdert, men jeg kjente på noen fantastiske øyeblikk der jeg sprader rundt i mine blå sko og ønsker våren velkommen, både inne og ute. 🌿 https://goo.gl/FSCp6V 

Rull til toppen