Chat with us, powered by LiveChat

#17.mai frokost

#17.mai frokost
20. May 2017 luisa arango

Månedens gode handling er å invitere noen på middag! Vi benyttet derfor anledningen til å invitere hele bygda på gratis 17.mai frokost sammen med en lokal frivilligorganisasjon som heter Med hjerte for Solør! 60 personer, både nordmenn og utlendinger, kjente og ukjente møttes dermed for første gang og feiret grunnlovensdagen vår sammen. Meningsfull feiring, helt i tråd med verdiene i vårt demokrati! Tusen takk til alle som bistod, og spesielt takk til de fire matbutikkene på Flisa som sponset med mye forskjellig! ❤️🙏

Comment (1)

  1. Sebas 2 år ago

    love what you did here! its all about sharing and giving back! 🙂

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*