fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

#17.mai frokost

Månedens gode handling er å invitere noen på middag! Vi benyttet derfor anledningen til å invitere hele bygda på gratis 17.mai frokost sammen med en lokal frivilligorganisasjon som heter Med hjerte for Solør! 60 personer, både nordmenn og utlendinger, kjente og ukjente møttes dermed for første gang og feiret grunnlovensdagen vår sammen. Meningsfull feiring, helt i tråd med verdiene i vårt demokrati! Tusen takk til alle som bistod, og spesielt takk til de fire matbutikkene på Flisa som sponset med mye forskjellig! ❤️🙏

1 hendelser på “#17.mai frokost”

Stengt for kommentarer.

Rull til toppen