fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

Molde

Denne uken her er jeg i Molde. Alltid hyggelig å komme hjem. Jeg sier fortsatt hjem, men Gjesåsen er mitt hjem også. Rart det der. Har ikke bodd i Molde siden jeg var 16 år. Molde er barndom og ungdomstid, og foreldre og familie bor her jo fortsatt.
Jeg ruslet i byen, og der ser jeg noe lokalt komme gående mot meg. Et par Tagyourshoes kom ruslende. Jeg smilte. Smilte av mange grunner. Men mest smilte jeg av at våre tanker om sko sprer seg. Jeg synes at Flisa og Solør sprer om seg i positivt omfang. Det er så motiverende å kjenne at man er med på å bidra til en positiv vekst.
Gjennom salget prøver vi å gi noe tilbake, det føles også godt. Vi har gitt leker, medisiner og prøver å bidra.

Det er ikke alltid alle kan gjøre så mye, men litt hjelper. Husk det. Alltid.

Ha en strålende dag da

Rull til toppen