fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

#theBright

Inspirasjonen bak #theBright fikk jeg fra en gammel plakat om skigåing som henger på veggen i hytte til mine svigerforeldre. Plakaten har en skigåer som går oppover en bratt fjellside, med gamle treski og ekstremt kule skisko! Bare den korte teksten i seg selv er minneverdig: «Norway the home of ski-ing»!

Plakaten brente seg fast i minnet mitt, og spesielt skiskoene fikk min oppmerksomhet. De virket så sterke og solide, men samtidig klassiske og stilrene! Jeg liker å tro at plakaten forsøkte å fortelle meg noe, og den var en klar inspirasjonskilde når jeg designet #theBright. Et skopar med tidløs design fra gamledagers skiturer i norsk fjellheim, som en påminnelse om gleden og friheten som naturen alltid har gitt oss. Ser du inspirasjonen?

Svart: https://goo.gl/D4jR8Z 👀
Brun: https://goo.gl/gXbShc 👀

Luisa Arango/ Designer

Rull til toppen