fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

Happy Thursday!

[spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_image image=»16218″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_icon_box box_type=»boxed-two» box_icon_type=»icon» icon=»fa-heart» animate_svg=»no» target=»_self» animation=»none» animation_delay=»0″ animated_box_style=»coloured» animated_box_rounded=»yes» width=»1/1″ el_position=»first last»]

Husk at hver dag er en ny mulighet til å følge drømmene dine. Du er aldri for ung, for gammel, ikke smart nok eller hva du enn måtte tro. Det eneste som stopper deg er deg selv. 💘

[/spb_icon_box] [spb_icon_box box_type=»left-icon» box_icon_type=»image» icon=»fa-heart» image=»16231″ animate_svg=»no» target=»_self» animation=»none» animation_delay=»0″ animated_box_style=»coloured» animated_box_rounded=»yes» width=»1/1″ el_position=»first last»]

Ingvild Liseth
Social Media Ninja 🙅
my Instagram

[/spb_icon_box] [/spb_column] [spb_products element_name=»Sko som følger deg mot drømmene dine:» title=»Sko som følger deg mot drømmene dine:» asset_type=»selected-products» products=»15719 , 15731, 15742″ display_type=»gallery» display_layout=»standard» multi_masonry=»no» carousel=»no» fullwidth=»no» columns=»3″ item_count=»8″ order=»DESC» button_enabled=»yes» width=»1/1″ el_position=»first last»]

Rull til toppen