The Tagyourshoes for Your Zodiac Sign 🙋

The Tagyourshoes for Your Zodiac Sign 🙋
11. Jul 2018 luisa arango

The Tagyourshoes for Your Zodiac Sign:

We look to the stars for our best days of the month, job advice, love advice… But what about our shoes? Yes, the zodiac can give us insight into that, too. Here, the best type of tagyourshoes for every sign in the horoscope.

AQUARIUS (JANUARY 20 – FEBRUARY 18): Electric Blue 💙

You can’t stand to be bored, which means you need shoes bold enough to hold your interest and your charm. Why not try some super electric blue loafers that you can show off?

 • kr 1 100,00
  Quickview

  Dame pensko #theNice i turkis

  Du vet den magiske miksen av sommer, romantikk, tradisjon og blomster? Den følelsen som gir deg lyst til å feire livet og danse hele natten lang. Som gir deg lyst til å reise på piknik med noen du er glad i, og bare ... være? Det er alle disse gode følelsene vi ønsker at DU skal føle hver gang du tar på deg #theNice.#theNice har en overdel i sateng som får den til å se så elegant og eksklusiv ut. Denne finingen vil få mange blikk, og den passer både til skjørt og jeans.Kul fakta: Det finnes kun 40 par som meg i hele verden!Designet i Norge for å få deg til å smile. 😉
  • Høy kvalitets semsket
  • Skinnfor
  • Gummi sale
  • 3 cm høy hel.
  • Komfortabel innersåle
  • Kommer med en oppfordring til en god handling 😊
  📏 Disse skoene er normale i størrelsen
  kr 1 100,00
  kr 1 100,00

PISCES (FEBRUARY 19 – MARCH 20): EMBROIDERED MULES ⚡

Your creativity is second to none, dear Pisces, which means you need a pair of shoes that could be mistaken for a work of art. Our suggestion: An embroidered pair of mules that act as a colourful surprise every time you look down.

 • kr 1 000,00
  Quickview

  Dame pensko #theSmart i gul

  "Hva lykke er? - Gå på en gressgrodd setervei i tynne, tynne sommerklær, klø sine ferske myggestikk med doven ettertenksomhet og være ung og meget rik på uopplevet kjærlighet. Å få et florlett spindelvev som kjærtegn over munn og kinn og tenke litt på vær og vind. Be prestekravene om råd og kanskje ja - og kanskje nei - han elsker - elsker ikke meg. Men ennå ikke kjenne deg"
  Vi følte at den beste måten å beskrive #theSmart på, var med dette diktet av Inger Hagerup#theSmart har en overdel i sateng som får den til å se så elegant og eksklusiv ut. Denne finingen vil få mange blikk, og den passer både til skjørt og jeans.Kul fakta: Det finnes kun 30 par som meg i hele verden!Designet i Norge for å få deg til å smile. 😉
  • Høy kvalitets brodert materiale
  • Skinnfor
  • Gummi sale
  • 3 cm høy hel.
  • Komfortabel innersåle
  • Kommer med en oppfordring til en god handling 😊

  📏 Disse skoene er litt små i størrelsen, så vi anbefaler å gå opp en størrelse.

  kr 1 000,00
  kr 1 000,00

ARIES (MARCH 21 – APRIL 19):  THE EVERYTHING SNEAKER 👟

As an on-the-go multitasker, you need comfy shoes that can keep up with your fast-paced lifestyle. But you’re also surprisingly willing to try new trends. Hop on the sneaker with everything trend… and rock ’em!

 • kr 1 100,00
  Quickview

  #theSporty – sportssko for damer blå

  #theSporty ble designet med DEG i tankene. Du som multitasker mellom jobb, barn og hjem - og som likevel tar deg tid til familie og venner. Den er komfortabel, enkel å ta av og på og har en overdel av pustende mesh som gir en avkjølende effekt. Dette er sportsskoen beina dine kommer til å elske! 💘Kul fakta: Det finnes kun 40 par som meg i hele verden!Designet i Norge for å få deg til å smile. 😉
  • Overdel i Neoprene og pustende mesh
  • Gummi såle
  • Nylon lisse
  • Kommer med en oppfordring til en god handling 😊
  📏 Disse skoene er normale i størrelsen
  kr 1 100,00
  kr 1 100,00

TAURUS (APRIL 20 – MAY 20): NUDE SNEAKERS 🤳

You are high-quality craftsmanship and no-fear style. So get the extra touch with a beige-colored sneakers that are professional enough for work (you’re a born #girlboss) and sexy enough to appeal to your earth sign sensibilities.

 • kr 1 100,00
  Quickview

  #theSporty – sportssko for damer beige

  #theSporty ble designet med DEG i tankene. Du som multitasker mellom jobb, barn og hjem - og som likevel tar deg tid til familie og venner. Den er komfortabel, enkel å ta av og på og har en overdel av pustende mesh som gir en avkjølende effekt. Dette er sportsskoen beina dine kommer til å elske! 💘Kul fakta: Det finnes kun 40 par som meg i hele verden!Designet i Norge for å få deg til å smile. 😉
  • Overdel i Neoprene og pustende mesh
  • Gummi såle
  • Nylon lisse
  • Kommer med en oppfordring til en god handling 😊
  📏 Disse skoene er normale i størrelsen
  kr 1 100,00
  kr 1 100,00

GEMINI (MAY 21 – JUNE 20): EMBROIDERED FLOWER MULES🌺

Part social butterfly, part introvert. The perfect pair of shoes for your dual personality balances thoughtful intellectual with party-girl wild child. Do: a black  satin mules embellished with flowers. Or, as we  call it: business in front, party in the back.

 • kr 1 000,00
  Quickview

  Dame pensko #theSmart i svart

  "Hva lykke er? - Gå på en gressgrodd setervei i tynne, tynne sommerklær, klø sine ferske myggestikk med doven ettertenksomhet og være ung og meget rik på uopplevet kjærlighet. Å få et florlett spindelvev som kjærtegn over munn og kinn og tenke litt på vær og vind. Be prestekravene om råd og kanskje ja - og kanskje nei - han elsker - elsker ikke meg. Men ennå ikke kjenne deg"
  Vi følte at den beste måten å beskrive #theSmart på, var med dette diktet av Inger Hagerup#theSmart har en overdel i sateng som får den til å se så elegant og eksklusiv ut. Denne finingen vil få mange blikk, og den passer både til skjørt og jeans.Kul fakta: Det finnes kun 40 par som meg i hele verden!Designet i Norge for å få deg til å smile. 😉
  • Høy kvalitets brodert materiale
  • Skinnfor
  • Gummi sale
  • 3 cm høy hel.
  • Komfortabel innersåle
  • Kommer med en oppfordring til en god handling 😊

  📏 Disse skoene er litt små i størrelsen, så vi anbefaler å gå opp en størrelse.

  kr 1 000,00
  kr 1 000,00

CANCER (JUNE 21 – JULY 22): LILAC DREAMS 🍇

You value soft-spoken interactions and calm vibes, which translates to a gorgeous pair of silky smooth loafers as your disposition. Bonus points for a blue heel top to go with your water sign.

 • kr 1 100,00
  Quickview

  Dame pensko #theNice i lilac

  You know the magical mixture of summer, romance and flowers? The feeling that makes you want to celebrate life and dance all night long. That makes you want to go on a picnic with someone you love, and just ... be? These are all nice feelings we want YOU to feel every time you put on #theNice.#theNice har en overdel i sateng som får den til å se så elegant og eksklusiv ut. Denne finingen vil få mange blikk, og den passer både til skjørt og jeans.Cool fact: there is only 30 pairs like this in the whole world.Designed in Norway with the main intention to make you smile 😄
  #theSmart details:
  • High quality suede
  • Leather lining
  • Rubber sole
  • Heel Height of 3cm
  • Padded Leather Insole
  • Hangtag with an act of kindness 😊
  📏 These shoes are normal in size
  kr 1 100,00
  kr 1 100,00

LEO (JULY 23 – AUGUST 22): HOT-RED PLATFORMS 🌶

Your big personality needs a fun pair of shoes to fill, like these in-your-face hot-red platforms. And since you’re never one to shy away from attention, the blue detail in the heel is the perfect finishing touch.

VIRGO (AUGUST 23 – SEPTEMBER 22): ROYAL BLUE 💎

Your inner neat-freak will live to keep them spotless and looking good, while your hidden wild child will delight in the classy and looks amazing with everything vibes.

 • kr 1 100,00
  Quickview

  Dame pensko #theNice i blå

  Du vet den magiske miksen av sommer, romantikk, tradisjon og blomster? Den følelsen som gir deg lyst til å feire livet og danse hele natten lang. Som gir deg lyst til å reise på piknik med noen du er glad i, og bare ... være? Det er alle disse gode følelsene vi ønsker at DU skal føle hver gang du tar på deg #theNice.Kul fakta: Det finnes kun 40 par som meg i hele verden!Designet i Norge for å få deg til å smile. 😉
  • Høy kvalitets semsket
  • Skinnfor
  • Gummi sale
  • 3 cm høy hel.
  • Komfortabel innersåle
  • Kommer med en oppfordring til en god handling 😊
  📏 Disse skoene er normale i størrelsen
  kr 1 100,00
  kr 1 100,00

LIBRA (SEPTEMBER 23 – OCTOBER 22): POSITIVE VIBES SHOES 🖤

Balance is your middle name. Opt for a chunky platform shoes that feels equal parts dressy and casual for your indecisive mornings. And relish in keeping your literal balance while shining as only you can.

SCORPIO (OCTOBER 23 – NOVEMBER 21): YOUR NEW NEUTRAL, PLATFORMS 💚

You are secretive and sexy, which means you can pull off a pair of rocker-chic green platforms like it’s your job. And even though it takes a bit of bravery to really own ’em (you have plenty of that), they’ll end up being your new neutral, no matter the season.

SAGITTARIUS (NOVEMBER 22 – DECEMBER 21): FREE-SPIRITED OXFORDS 🎈

You’re a free spirit and always looking for your next adventure, which means you need a multitasking pair of shoes that are easy to get around in. Do: the Dreamy oxfords. These bad boys will take you from Norway to Spain and everywhere in between.

 • kr 1 499,00
  Quickview

  Dame pensko #theDreamy i burgundy

  Klar til å bli forelsket? De hverdagslige oxfordsene gir den siste, perfekte touch uansett antrekk. Kombiner de med jeans, kjoler eller skjørt – passer til alt! Det er bare 70 par tilgjengelig av disse skoene i hele verden. De er designet i Norge med formålet å få deg til å smile 😉
  • Oljet skinn
  • Skinnfor
  • Anti-skli gummi sale med tekstur for grep og komfort
  • Diskret oxford-mønster i skinnet
  • Blomsterbroderier
  • 3 cm høy plattform
  • Komfortabel innersåle
  • Kommer med en oppfordring til en god handling 😊
  📏 Disse skoene er normale i størrelsen
  kr 1 499,00
  kr 1 499,00

CAPRICORN (DECEMBER 22 – JANUARY 19): THE POLISHED OXFORDS 🚀

You’re always running from one meeting to another, which means you need something both polished and highly walkable. A solid pair of platform oxfords will take you from the board meeting you’re leading to the preschool banquet you’re somehow co-chairing.

 • kr 1 499,00
  Quickview

  Dame pensko #theDreamy i svart

  Klar til å bli forelsket? De hverdagslige oxfordsene gir den siste, perfekte touch uansett antrekk. Kombiner de med jeans, kjoler eller skjørt – passer til alt! Det er bare 70 par tilgjengelig av disse skoene i hele verden. De er designet i Norge med formålet å få deg til å smile 😉
  • Oljet skinn
  • Skinnfor
  • Anti-skli gummi sale med tekstur for grep og komfort
  • Diskret oxford-mønster i skinnet
  • Blomsterbroderier
  • 3 cm høy plattform
  • Komfortabel innersåle
  • Kommer med en oppfordring til en god handling 😊
  📏 Disse skoene er normale i størrelsen
  kr 1 499,00
  kr 1 499,00

Comments (0)

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*