fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

Dette er våre favoritt-øyeblikk fra juni måned!

[spb_text_block animation=»none» animation_delay=»0″ simplified_controls=»yes» custom_css_percentage=»no» padding_vertical=»0″ padding_horizontal=»0″ margin_vertical=»0″ custom_css=»margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;background-color:#ebd3d3;» border_size=»0″ border_styling_global=»default» back_color_global=»#ebd3d3″ width=»1/1″ el_position=»first last»]

 

Våre favorittbilder denne måneden:

 

[/spb_text_block] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_image image=»16412″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_image image=»16413″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_image image=»16415″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_image image=»16414″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_image image=»16417″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_image image=»16416″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_text_block animation=»none» animation_delay=»0″ simplified_controls=»yes» custom_css_percentage=»no» padding_vertical=»17″ padding_horizontal=»0″ margin_vertical=»0″ custom_css=»margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;padding-top: 17px;padding-bottom: 17px;background-color:#8ec1de;» border_size=»0″ border_styling_global=»default» back_color_global=»#8ec1de» width=»1/1″ el_position=»first last»]

Ting som skjedde i juni/july

[/spb_text_block] [spb_text_block animation=»none» animation_delay=»0″ simplified_controls=»yes» custom_css_percentage=»no» padding_vertical=»17″ padding_horizontal=»0″ margin_vertical=»0″ custom_css=»margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;padding-top: 17px;padding-bottom: 17px;background-color:#8ec1de;» border_size=»0″ border_styling_global=»default» back_color_global=»#8ec1de» width=»1/1″ el_position=»first last»]

🎈Vi var i Norsk Ukeblad.

🎈Nyheter! Nye sko.

🎈Vi begynte å designe sommer og vinter 2019!

🎈Kina-tur er planlagt, vi reiser i september.

🎈Solør mart´n!

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_text_block animation=»none» animation_delay=»0″ simplified_controls=»yes» custom_css_percentage=»no» padding_vertical=»17″ padding_horizontal=»0″ margin_vertical=»0″ custom_css=»margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;padding-top: 17px;padding-bottom: 17px;background-color:#8ec1de;» border_size=»0″ border_styling_global=»default» back_color_global=»#8ec1de» width=»1/1″ el_position=»first last»]

Favoritt sko denne måneden:

[/spb_text_block] [spb_text_block animation=»none» animation_delay=»0″ simplified_controls=»yes» custom_css_percentage=»no» padding_vertical=»17″ padding_horizontal=»0″ margin_vertical=»0″ custom_css=»margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;padding-top: 17px;padding-bottom: 17px;background-color:#8ec1de;» border_size=»0″ border_styling_global=»default» back_color_global=»#8ec1de» width=»1/1″ el_position=»first last»]

⚡#theSmart i gul

⚡#theNice I svart

⚡#theSporty I blå

⚡Women on a Mission Veskene

[/spb_text_block] [spb_icon_box title=»Ingvild Liseth» box_type=»left-icon» box_icon_type=»image» image=»16429″ animate_svg=»no» target=»_self» animation=»none» animation_delay=»0″ animated_box_style=»coloured» animated_box_rounded=»yes» width=»1/1″ el_position=»first last»]

Social Media Inspirator 🙅
my Instagram

[/spb_icon_box] [/spb_column]

Rull til toppen