fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

Morsomme bakgrunner for din mobil!

[spb_icon_box box_type=»standard» box_icon_type=»icon» icon=»sf-im-smartphone-4″ animate_svg=»no» target=»_self» animation=»none» animation_delay=»0″ bg_color=»#ffffff» animated_box_style=»coloured» animated_box_rounded=»yes» width=»1/1″ el_position=»first last»]

Morsomme bakgrunner for din mobil!

 

[/spb_icon_box] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_image image=»16585″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_text_block animation=»none» animation_delay=»0″ simplified_controls=»yes» custom_css_percentage=»no» padding_vertical=»109″ padding_horizontal=»33″ margin_vertical=»0″ custom_css=»margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;padding-top: 109px;padding-left: 33px;padding-right: 33px;padding-bottom: 109px;background-color:#ffd675;» border_size=»0″ border_styling_global=»default» back_color_global=»#ffd675″ width=»1/1″ el_position=»first last»]

Vi ønsker hele tiden å inspirere dere til å tenke gode tanker, smile og spre positivitet til de rundt dere – noe vi nå har lyst til å ta enda et skritt videre!

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_text_block animation=»none» animation_delay=»0″ simplified_controls=»yes» custom_css_percentage=»no» padding_vertical=»48″ padding_horizontal=»33″ margin_vertical=»0″ custom_css=»margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;padding-top: 48px;padding-left: 33px;padding-right: 33px;padding-bottom: 48px;background-color:#ffd4f0;» border_size=»0″ border_styling_global=»default» back_color_global=»#ffd4f0″ width=»1/1″ el_position=»first last»]

Denne gangen ble vi inspirert av en av dere som lurte på om vi kunne lage telefondeksel – hvor vi tenkte hey, det er ingen dum idé! Vi har lyst til å sette den idéen ut til live, men inntil videre har vi laget noen kule bakgrunner du kan bruke på mobilen din.

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_image image=»16587″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [/spb_column] [spb_text_block animation=»none» animation_delay=»0″ simplified_controls=»yes» custom_css_percentage=»no» padding_vertical=»25″ padding_horizontal=»17″ margin_vertical=»0″ custom_css=»margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;padding-top: 25px;padding-left: 17px;padding-right: 17px;padding-bottom: 25px;background-color:#ffe8e8;» border_size=»0″ border_styling_global=»default» back_color_global=»#ffe8e8″ width=»1/1″ el_position=»first last»]

Vi bruker den jo hver dag – så hvor kan det passe bedre å ha en liten, positiv påminnelse?

[/spb_text_block] [spb_icon_box box_type=»left-icon-alt» box_icon_type=»icon» icon=»sf-im-megaphone» animate_svg=»no» target=»_self» animation=»none» animation_delay=»0″ bg_color=»#ffffff» animated_box_style=»coloured» animated_box_rounded=»yes» width=»1/1″ el_position=»first last»]

For å laste ned bildet;
hold på bildet til «lagre» dukker opp. På den måten blir det lagret til telefonen din – og voilá

 

[/spb_icon_box] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_image image=»16551″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_image image=»16557″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_image image=»16558″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_image image=»16554″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_image image=»16555″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_image image=»16552″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_image image=»16553″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_image image=»16556″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [/spb_column] [spb_icon_box box_type=»standard» box_icon_type=»image» image=»16601″ animate_svg=»no» target=»_self» animation=»none» animation_delay=»0″ animated_box_style=»coloured» animated_box_rounded=»yes» width=»1/1″ el_position=»first last»]

With 💖 Ingvild & Luisa

[/spb_icon_box]

Rull til toppen