fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

Julifavoritt 💖

[spb_icon_box title=»Favorittbilder:» box_type=»left-icon-alt» box_icon_type=»icon» icon=»sf-im-old-camera» animate_svg=»no» target=»_self» animation=»none» animation_delay=»0″ animated_box_style=»coloured» animated_box_rounded=»yes» width=»1/1″ el_position=»first last»]

Denne måneden handlet om sommer, sommer og mer SOMMER 🌼

 

[/spb_icon_box] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_image image=»16638″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [spb_button button_text=»Se skoene her» button_size=»standard» button_colour=»gold» button_type=»standard» rounded=»yes» button_dropshadow=»yes» button_link=»https://www.tagyourshoes.com/norsk-design/dame-pensko-thesmart-i-gul/» button_target=»_blank» align=»center» animation=»none» animation_delay=»0″ width=»1/1″ el_position=»first last»] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_image image=»16637″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [spb_button button_text=»Se skoene her» button_size=»standard» button_colour=»gold» button_type=»standard» rounded=»yes» button_dropshadow=»yes» button_link=»https://www.tagyourshoes.com/norsk-design/thesporty-sportssko-for-damer-bla/» button_target=»_blank» align=»center» animation=»none» animation_delay=»0″ width=»1/1″ el_position=»first last»] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_image image=»16635″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [spb_button button_text=»Se skoene her» button_size=»standard» button_colour=»gold» button_type=»standard» rounded=»yes» button_dropshadow=»yes» button_link=»https://www.tagyourshoes.com/norsk-design/dame-pensko-thenice-i-lilla/» button_target=»_blank» align=»center» animation=»none» animation_delay=»0″ width=»1/1″ el_position=»first last»] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_image image=»16640″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [spb_button button_text=»Se skoene her» button_size=»standard» button_colour=»gold» button_type=»standard» rounded=»yes» button_dropshadow=»yes» button_link=»https://www.tagyourshoes.com/norsk-design/dame-pensko-thenice-i-svart/» button_target=»_blank» align=»center» animation=»none» animation_delay=»0″ width=»1/1″ el_position=»first last»] [/spb_column] [spb_icon_box title=»Samarbeid med Centrum Tekstil:» box_type=»left-icon-alt» box_icon_type=»icon» icon=»sf-im-light-bulb» animate_svg=»no» target=»_self» animation=»none» animation_delay=»0″ animated_box_style=»coloured» animated_box_rounded=»yes» width=»1/1″ el_position=»first last»]

Vi setter stor pris på de lokale butikkene i området, og en av våre favoritter er Centrum Tekstil AS! Vi spurte derfor om de kunne finne antrekk til #theSporty i Beige og #theNice i turkis, og SE så kult det ble 😍

 

[/spb_icon_box] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_image image=»16645″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [spb_button button_text=»Se skoene her» button_size=»standard» button_colour=»pink» button_type=»standard» rounded=»yes» button_dropshadow=»yes» button_link=»https://www.tagyourshoes.com/norsk-design/dame-pensko-thenice-i-turkis/» button_target=»_blank» align=»center» animation=»none» animation_delay=»0″ width=»1/1″ el_position=»first last»] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_image image=»16644″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [spb_button button_text=»Se skoene her» button_size=»standard» button_colour=»pink» button_type=»standard» rounded=»yes» button_dropshadow=»yes» button_link=»https://www.tagyourshoes.com/norsk-design/thesporty-sportssko-for-damer-beige/» button_target=»_blank» align=»center» animation=»none» animation_delay=»0″ width=»1/1″ el_position=»first last»] [/spb_column] [spb_column col_animation=»none» col_animation_delay=»0″ col_bg_type=»cover» col_parallax_image_movement=»fixed» col_parallax_image_speed=»0.5″ col_padding=»0″ col_vertical_offset=»0″ col_horizontal_offset=»0″ col_custom_zindex=»0″ col_sm=»6″ simplified_controls=»yes» custom_css_percentage=»no» padding_vertical=»400″ padding_horizontal=»6″ margin_vertical=»6″ custom_css=»margin-top: 6px;margin-bottom: 6px;border-top: 3px dashed #50aade;border-left: 3px dashed #50aade;border-right: 3px dashed #50aade;border-bottom: 3px dashed #50aade;padding-left: 6px;padding-right: 6px;» border_color_global=»#50aade» border_styling_global=»dashed» width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_icon_box box_type=»left-icon-alt» box_icon_type=»icon» icon=»sf-im-eye-visible» animate_svg=»no» target=»_self» animation=»none» animation_delay=»0″ animated_box_style=»coloured» animated_box_rounded=»yes» width=»1/1″ el_position=»first last»]

Ting som skjedde i juli:

[/spb_icon_box] [spb_text_block animation=»none» animation_delay=»0″ simplified_controls=»yes» custom_css_percentage=»no» padding_vertical=»0″ padding_horizontal=»0″ margin_vertical=»0″ custom_css=»margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;» border_size=»0″ border_styling_global=»default» width=»1/1″ el_position=»first last»]

🚀 Nye kule lenker!

⭐ Ofte Stilte Spørsmål

⭐ Skopleie

🚀 Vi har designet bakgrunner til mobilen!

🚀 Den internasjonale Pommes Frites-dagen

🚀 Høst/ vinter kolleksjonen 2018 er klar 🤗

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_animation=»none» col_animation_delay=»0″ col_bg_type=»cover» col_parallax_image_movement=»fixed» col_parallax_image_speed=»0.5″ col_padding=»0″ col_vertical_offset=»0″ col_horizontal_offset=»0″ col_custom_zindex=»0″ col_sm=»6″ simplified_controls=»yes» custom_css_percentage=»no» padding_vertical=»400″ padding_horizontal=»6″ margin_vertical=»6″ custom_css=»margin-top: 6px;margin-bottom: 6px;border-top: 3px dashed #50aade;border-left: 3px dashed #50aade;border-right: 3px dashed #50aade;border-bottom: 3px dashed #50aade;padding-left: 6px;padding-right: 6px;» border_size=»0″ border_color_global=»#50aade» border_styling_global=»dashed» width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_icon_box box_type=»left-icon-alt» box_icon_type=»icon» icon=»sf-im-heart» animate_svg=»no» target=»_self» animation=»none» animation_delay=»0″ animated_box_style=»coloured» animated_box_rounded=»yes» width=»1/1″ el_position=»first last»]

Favoritt-sko i juli:

[/spb_icon_box] [spb_products_mini asset_type=»latest-products» item_count=»3″ width=»1/1″ el_position=»first last»] [/spb_column]

Rull til toppen