fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

Horoskop for september ⭐️

[spb_boxed_content type=»coloured» custom_bg_colour=»#c3e4fa» box_link_target=»_self» padding_vertical=»3″ padding_horizontal=»10″ width=»1/1″ el_position=»first last»]

⭐ Denne gangen har vi matchet månedens horoskop med noen av favorittbildene våre fra august. Vi håper dere liker det! ⭐

[/spb_boxed_content] [spb_blank_spacer height=»30px» width=»1/1″ el_position=»first last»] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_image image=»16909″ image_size=»medium» frame=»noframe» caption_pos=»below» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»]


Kan du drømme det, kan du gjøre det … Det er på tide å leve den livsstilen du har drømt om.


[/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_image image=»16908″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»below» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»]


Et kompromiss er nødvendig fra din side. Ikke nøl, dette er det rette å gjøre!


[/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_image image=»16907″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»below» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»]


Forplikt deg på ekte denne måneden, vi lover at det vil være et vendepunkt I livet ditt.


[/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_image image=»16902″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»below» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»]


Wow, kjærlighet I luften! Dette blir en måned som fyller livet ditt med minner hjertet aldri glemmer.  


[/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_image image=»16903″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»below» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»]


Et ønske blir oppfylt… Forvent det uventede. 


[/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_image image=»16901″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»below» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»]


Gode tider er på vei, og det er takket være innsatsen din og forbedringene DU har gjort. 


[/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_image image=»16911″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»below» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»]


Forhold bil blomstre denne måneden. Masse kjærlig energi svimler rundt deg! 


[/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_image image=»16904″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»below» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»]


Det er viktig å ta en pause og reflektere før du gjør noe drastisk denne måneden.


[/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_image image=»16905″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»below» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»]


En blast fra fortiden kommer inn igjen i livet ditt og lager liv og røre!


[/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_image image=»16906″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»below» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»]


Dette er måneden som gjør idéene dine til realitet. Så kast deg inn i det og la deg inspirere.


[/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_image image=»16910″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»below» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»]


En avgjørelse må tas. Et råd; tenk på mulighetene i minst en dag før du gjør realitet av dem, og vær sikker på at det er det rette valget.


[/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_image image=»16900″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»below» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»]


Dagdrømmingen din vil gjøre deg godt denne måneden! Et ønske blir oppfylt – så vær klar for lykke, suksess og muligens den beste tiden i livet ditt!


[/spb_image] [/spb_column] [spb_icon_box title=»Ingvild & Luisa» box_type=»standard» box_icon_type=»image» image=»16925″ animate_svg=»no» target=»_self» animation=»none» animation_delay=»0″ animated_box_style=»coloured» animated_box_rounded=»yes» width=»1/1″ el_position=»first last»]

⚡⚡⚡⚡

[/spb_icon_box]

Rull til toppen