fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

From China with love

[spb_text_block animation=»none» animation_delay=»0″ simplified_controls=»yes» custom_css_percentage=»no» padding_vertical=»25″ padding_horizontal=»28″ margin_vertical=»0″ custom_css=»margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;padding-top: 25px;padding-left: 28px;padding-right: 28px;padding-bottom: 25px;background-color:#d1caca;» border_size=»0″ border_styling_global=»default» back_color_global=»#d1caca» width=»1/1″ el_position=»first last»]

FROM CHINA WITH LOVE 💖

[/spb_text_block] [spb_gmaps size=»500″ type=»roadmap» zoom=»10″ map_controls=»yes» advanced_styling=»no» saturation=»color» fullscreen=»no» width=»1/1″ el_position=»first last»] [spb_map_pin pin_title=»First Pin» pin_latitude=»23.128994″ pin_longitude=»113.253250″ width=»1/1″ el_position=»first last»] This is a map pin. Click the edit button to change it. [/spb_map_pin] [/spb_gmaps] [spb_blank_spacer height=»30px» width=»1/1″ el_position=»first last»] [spb_text_block animation=»none» animation_delay=»0″ simplified_controls=»yes» custom_css_percentage=»no» padding_vertical=»25″ padding_horizontal=»28″ margin_vertical=»0″ custom_css=»margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;padding-top: 25px;padding-left: 28px;padding-right: 28px;padding-bottom: 25px;background-color:#d1caca;» border_size=»0″ border_styling_global=»default» back_color_global=»#d1caca» width=»1/1″ el_position=»first last»]

Så, her sitter vi – i lobbyen på Crown Plaza Hotell i Guangzhou 📍 tirsdag kveld med noe godt i glasset og tenkte vi skulle gi dere en liten oppdatering på hvordan ting går her nede.

I løpet av dag én (tirsdag) besøkte vi fabrikken som lager Tagyourshoes´ høst/ vinter-kolleksjon, hvor vi endelig fikk se resultatet av jobben både Luisa og menneskene her nede har gjort. Vi fikk også en sniktitt på hva som kommer i 2019 – og vi er overbevist om at dere kommer til å like det like godt som oss! 💖

[/spb_text_block] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_image image=»16946″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_image image=»16947″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [/spb_column] [spb_text_block animation=»none» animation_delay=»0″ simplified_controls=»yes» custom_css_percentage=»no» padding_vertical=»25″ padding_horizontal=»28″ margin_vertical=»0″ custom_css=»margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;padding-top: 25px;padding-left: 28px;padding-right: 28px;padding-bottom: 25px;background-color:#d1caca;» border_size=»0″ border_styling_global=»default» back_color_global=»#d1caca» width=»1/1″ el_position=»first last»]

Inspirasjonen bak årets F/W 18-19 kolleksjon kommer fra den norske naturen, fjellturer, hyttelivet og behovet for robuste men likevel stilige og behagelige høst- og vintersko. Derfor ble det naturlig for oss å velge norske navn; #Hygge, #Fjong, #Lykke, #Fryd og til menn – #Fryktløs.

Dette er de de aller første bildene av kolleksjonen, og vi vil SÅ gjerne høre hva dere synes! 🤗

[/spb_text_block] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_image image=»16953″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [/spb_column] [spb_column col_sm=»6″ padding_horizontal=»0″ width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_image image=»16954″ image_size=»full» frame=»noframe» caption_pos=»hover» remove_rounded=»yes» fullwidth=»no» overflow_mode=»none» link_target=»_self» lightbox=»no» intro_animation=»none» animation_delay=»200″ width=»1/1″ el_position=»first last»][/spb_image] [/spb_column] [spb_icon_box box_type=»standard» box_icon_type=»image» image=»16961″ animate_svg=»no» target=»_self» animation=»none» animation_delay=»0″ animated_box_style=»coloured» animated_box_rounded=»yes» width=»1/1″ el_position=»first last»]

Ingvild & Luisa

[/spb_icon_box]

3 hendelser på “From China with love”

  1. Siv Anita Liseth

    The new collection looks amazing!!
    Love the high black ones with purple laces 😍 looking forward to seeing all new shoes in you’re showroom in Flisa 😊

  2. This looks amazing! I love the one with the white laces. Cant wait to se the rest. You are good at what you do👍Best of luck down there. I know how it is since we lived in China for a year building a factory.

Stengt for kommentarer.

Rull til toppen