From China with love 💖

From China with love
5. Sep 2018 luisa arango

FROM CHINA WITH LOVE 💖

Så, her sitter vi – i lobbyen på Crown Plaza Hotell i Guangzhou 📍 tirsdag kveld med noe godt i glasset og tenkte vi skulle gi dere en liten oppdatering på hvordan ting går her nede.

I løpet av dag én (tirsdag) besøkte vi fabrikken som lager Tagyourshoes´ høst/ vinter-kolleksjon, hvor vi endelig fikk se resultatet av jobben både Luisa og menneskene her nede har gjort. Vi fikk også en sniktitt på hva som kommer i 2019 – og vi er overbevist om at dere kommer til å like det like godt som oss! 💖

Inspirasjonen bak årets F/W 18-19 kolleksjon kommer fra den norske naturen, fjellturer, hyttelivet og behovet for robuste men likevel stilige og behagelige høst- og vintersko. Derfor ble det naturlig for oss å velge norske navn; #Hygge, #Fjong, #Lykke, #Fryd og til menn – #Fryktløs.

Dette er de de aller første bildene av kolleksjonen, og vi vil SÅ gjerne høre hva dere synes! 🤗

icon box image

Ingvild & Luisa