Månedens gode handling: ROSA SLØYFE-AKSJONEN 💞

Månedens gode handling: ROSA SLØYFE-AKSJONEN 💞
2. Oct 2018 luisa arango

Månedens gode handling: ROSA SLØYFE-AKSJONEN 💞

Gode handlinger er selve kjernen i Tagyourshoes, og som de fleste av dere har lagt merke til kommer alle skoene våre med et «Act of kindness» kort. Oktober er måneden for brystkreft, og som en videre satsing på gode handlinger har vi bestemt oss for at kr 30,- av hvert par solgte damesko og #womenonamission vesker i hele oktober skal gå til Rosa Sløyfe-aksjonen.

Dette er vår måte å utføre gode handlinger sammen med dere på. Og på denne måten kan vi vise solidaritet med de som er rammet og deres pårørende- samtidig som vi kan øke fokuset og kunnskapen rundt temaet.

Noen av produktene som vil gi støtte til Rosa Sløyfe aksjonen finner du her:

VIEW ALL PRODUCTS
 • Fløyelsko #Søta burgundy
  kr 1 199,00
  Quickview

  Fløyelsko #Søta burgundy

  kr 1 199,00
  Quickview

  Fløyelsko #Søta burgundy

  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 50 par i hele verden.Denne stilige slip-on sneakeren i fløyel er laget til deg som ønsker komfortable sko. Kombinasjonen av en retro skatebordssko og det elegante fløyelstrekket gir designet et unikt, morsomt og samtidig søtt uttrykk. Denne skoen er skapt for å holde føttene dine komfortable i alle aktiviteter. Den har elastiske innfellinger som gjør det enkelt å ta den av og på. Passer til deg som ønsker en kul og annerledes stil i hverdagen!📏 Disse skoene er normale i størrelsen. Er du usikker på din størrelse kan du klikke her og kontakte oss, så hjelper vi deg å finne din solemate!  
  Materiale og produktdetaljer:
  • Slip-on stil med elastiske innfellinger
  • Dempende innersåle som kan tas ut
  • Trekt i fløyel
  • Skinn lining
  • Gummisåle
  • Kommer med en morsom detalj på innsiden, “Designet på Flisa, spesielt for deg” i tillegg til en oppfordring om å gjøre en god handling.
  kr 1 199,00
 • Fløyelsko #Søta blå
  kr 1 199,00
  Quickview

  Fløyelsko #Søta blå

  kr 1 199,00
  Quickview

  Fløyelsko #Søta blå

  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 50 par i hele verden.Denne stilige slip-on sneakeren i fløyel er laget til deg som ønsker komfortable sko. Kombinasjonen av en retro skatebordssko og det elegante fløyelstrekket gir designet et unikt, morsomt og samtidig søtt uttrykk. Denne skoen er skapt for å holde føttene dine komfortable i alle aktiviteter. Den har elastiske innfellinger som gjør det enkelt å ta den av og på. Passer til deg som ønsker en kul og annerledes stil i hverdagen!📏 Disse skoene er normale i størrelsen. Er du usikker på din størrelse kan du klikke her og kontakte oss, så hjelper vi deg å finne din solemate!  
  Materiale og produktdetaljer:
  • Slip-on stil med elastiske innfellinger
  • Dempende innersåle som kan tas ut
  • Trekt i fløyel
  • Skinn lining
  • Gummisåle
  • Kommer med en morsom detalj på innsiden, “Designet på Flisa, spesielt for deg” i tillegg til en oppfordring om å gjøre en god handling.
  kr 1 199,00
 • #TheNice svart – Hverdagssko til dame i semsket skinn
  kr 1 299,00
  Quickview

  #TheNice svart – Hverdagssko til dame i semsket skinn

  kr 1 299,00
  Quickview

  #TheNice svart – Hverdagssko til dame i semsket skinn

  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 50 par i hele verden.#TheNice er en klassisk hverdagssko i myk, semsket skinnkvalitet. Med synlige sømmer i gjennomgående farge, gjør at skoen får et mer eksklusivt uttrykk. #TheNice kommer i to ulike farger, sort og dus rosa. En hverdagssko som passer til alle anledninger og som sitter godt på foten. La hver dag bli en fest med #TheNice!
  • Materiale og produktdetaljer: - Semsket skinn i myk kvalitet - Gummisåle med 3cm høy hel - Komfortabel og vattert innersåle - Normal i størrelsen - Kommer med en oppfordring til en god handling
  📏 Disse skoene er normale i størrelsen
  kr 1 299,00
 • #TheNice rosa – Hverdagssko til dame i semsket skinn
  kr 1 299,00
  Quickview

  #TheNice rosa – Hverdagssko til dame i semsket skinn

  kr 1 299,00
  Quickview

  #TheNice rosa – Hverdagssko til dame i semsket skinn

  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 40 par i hele verden.#TheNice er en klassisk hverdagssko i myk, semsket skinnkvalitet. Med synlige sømmer i gjennomgående farge, gjør at skoen får et mer eksklusivt uttrykk. #TheNice kommer i to ulike farger, sort og dus rosa. En hverdagssko som passer til alle anledninger og som sitter godt på foten. La hver dag bli en fest med #TheNice!
  • Materiale og produktdetaljer: - Semsket skinn i myk kvalitet - Gummisåle med 3cm høy hel - Komfortabel og vattert innersåle - Normal i størrelsen - Kommer med en oppfordring til en god handling
  📏 Disse skoene er normale i størrelsen
  kr 1 299,00
 • #Ildsjel grå – Hverdagssko til dame i nubuck skinn
  kr 1 399,00
  Quickview

  #Ildsjel grå – Hverdagssko til dame i nubuck skinn

  kr 1 399,00
  Quickview

  #Ildsjel grå – Hverdagssko til dame i nubuck skinn

  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 50 par i hele verden.Skoene du MÅ ha i sommer! De er laget i mykt nubuck materiale som gjør de komfortable fra første øyeblikk. En lett og behagelig sko med knyting, som kan brukes gjennom en hel dag. Det metalliske blomsterprintet gir den siste feminine touchen og løfter ethvert antrekk!  En morsom og behagelig kvalitetssko, designet i Norge spesielt for deg.📏 Disse skoene er litt små i størrelsen, så vi anbefaler å gå opp en størrelse.  Er du usikker på din størrelse kan du klikke her og kontakte oss, så hjelper vi deg å finne din solemate!  
  Materiale og produktdetaljer:
  • Nubuck skinn
  • Blomsterprint
  • Metalliske detaljer
  • Knyting 
  • Gummisåle
  • Dempende innersåle
  • Kommer med en morsom detalj på innsiden, “Designet på Flisa, spesielt for deg” i tillegg til en oppfordring om å gjøre en god handling.
  kr 1 399,00
 • #Ildsjel svart – Hverdagssko til dame i nubuck skinn
  kr 1 399,00
  Quickview

  #Ildsjel svart – Hverdagssko til dame i nubuck skinn

  kr 1 399,00
  Quickview

  #Ildsjel svart – Hverdagssko til dame i nubuck skinn

  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 50 par i hele verden.Skoene du MÅ ha i sommer! De er laget i mykt nubuck materiale som gjør de komfortable fra første øyeblikk. En lett og behagelig sko med knyting, som kan brukes gjennom en hel dag. Det metalliske blomsterprintet gir den siste feminine touchen og løfter ethvert antrekk!  En morsom og behagelig kvalitetssko, designet i Norge spesielt for deg.📏 Disse skoene er litt små i størrelsen, så vi anbefaler å gå opp en størrelse.  Er du usikker på din størrelse kan du klikke her og kontakte oss, så hjelper vi deg å finne din solemate!  
  Materiale og produktdetaljer:
  • Nubuck skinn
  • Blomsterprint
  • Metalliske detaljer
  • Knyting 
  • Gummisåle
  • Dempende innersåle
  • Kommer med en morsom detalj på innsiden, “Designet på Flisa, spesielt for deg” i tillegg til en oppfordring om å gjøre en god handling.
  kr 1 399,00
 • #TheSporty grønn- Lett og komfortabel aktivitetssko
  kr 1 199,00
  Quickview

  #TheSporty grønn- Lett og komfortabel aktivitetssko

  kr 1 199,00
  Quickview

  #TheSporty grønn- Lett og komfortabel aktivitetssko

  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 50 par i hele verden.#TheSporty er en lett og komfortabel joggesko som passer til deg med en aktiv hverdag. En luftig sko med snørnig og myk såle, gjør det enkelt for deg å ta skoen av og på. Du vil bli overrasket over hvor myk og elastisk denne faktisk er. Passer perfekt til deg som ønsker et sporty og annerledes uttrykk i hverdagen. 📏 Disse skoene er normale i størrelsenMateriale og produktdetaljer:- Elastisk og ensfarget tekstil i dobbeltvevet mesh - Lett og pustende stoff i neopren - Myk gummisåle i hvit med sort innramming - Nylonlisser i matchende farge - Kommer med en morsom detalj på innsiden, "Designet på Flisa, spesielt for deg" i tillegg til en oppfordring om å gjøre en god handling.
  kr 1 199,00
 • #TheSporty svart- Lett og komfortabel aktivitetssko
  kr 1 199,00
  Quickview

  #TheSporty svart- Lett og komfortabel aktivitetssko

  kr 1 199,00
  Quickview

  #TheSporty svart- Lett og komfortabel aktivitetssko

  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 50 par i hele verden.#TheSporty er en lett og komfortabel joggesko som passer til deg med en aktiv hverdag. En luftig sko med snørnig og myk såle, gjør det enkelt for deg å ta skoen av og på. Du vil bli overrasket over hvor myk og elastisk denne faktisk er. Passer perfekt til deg som ønsker et sporty og annerledes uttrykk i hverdagen. 📏 Disse skoene er normale i størrelsenMateriale og produktdetaljer:- Elastisk og ensfarget tekstil i dobbeltvevet mesh - Lett og pustende stoff i neopren - Myk gummisåle i hvit med sort innramming - Nylonlisser i matchende farge - Kommer med en morsom detalj på innsiden, "Designet på Flisa, spesielt for deg" i tillegg til en oppfordring om å gjøre en god handling.
  kr 1 199,00
 • #Fri – Hverdagssko til dame i metallic
  kr 1 499,00
  Quickview

  #Fri – Hverdagssko til dame i metallic

  kr 1 499,00
  Quickview

  #Fri – Hverdagssko til dame i metallic

  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 40 par i hele verden.#Fri er en trendy og maskulin skinnsko som virkelig setter siste touch på antrekket. En kul og komfortabel hverdagsko med solid såle og knyting. Bli inspirert, og velg mellom to ulike fargekombinasjoner, sort eller metallic. En absolutt favoritt du bør prøve! 📏 Disse skoene er normale i størrelsenMateriale og produktdetaljer:
  • Gjennomgående kvalitetsskinn
  • Solid gummisåle med 3 cm hel
  • Sorte nylonlisser
  • Kommer med en morsom detalj på innsiden, "Designet på Flisa, spesielt for deg" i tillegg til en oppfordring om å gjøre en god handling.
  kr 1 499,00
 • #Fri – Hverdagssko til dame i svart
  kr 1 499,00
  Quickview

  #Fri – Hverdagssko til dame i svart

  kr 1 499,00
  Quickview

  #Fri – Hverdagssko til dame i svart

  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 50 par i hele verden.#Fri er en trendy og maskulin skinnsko som virkelig setter siste touch på antrekket. En kul og komfortabel hverdagsko med solid såle og knyting. Bli inspirert, og velg mellom to ulike fargekombinasjoner, sort eller metallic. En absolutt favoritt du bør prøve! 📏 Disse skoene er normale i størrelsenMateriale og produktdetaljer:
  • Gjennomgående kvalitetsskinn
  • Solid gummisåle med 3 cm hel
  • Sorte nylonlisser
  • Kommer med en morsom detalj på innsiden, "Designet på Flisa, spesielt for deg" i tillegg til en oppfordring om å gjøre en god handling.
  kr 1 499,00
 • #TheSporty beige- Lett og komfortabel aktivitetssko
  kr 1 199,00
  Quickview

  #TheSporty beige- Lett og komfortabel aktivitetssko

  kr 1 199,00
  Quickview

  #TheSporty beige- Lett og komfortabel aktivitetssko

  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 40 par i hele verden.#TheSporty er en lett og komfortabel joggesko som passer til deg med en aktiv hverdag. En luftig sko med snørnig og myk såle, gjør det enkelt for deg å ta skoen av og på. Du vil bli overrasket over hvor myk og elastisk denne faktisk er. Passer perfekt til deg som ønsker et sporty og annerledes uttrykk i hverdagen. 📏 Disse skoene er normale i størrelsenMateriale og produktdetaljer:- Elastisk og ensfarget tekstil i dobbeltvevet mesh - Lett og pustende stoff i neopren - Myk gummisåle i hvit med sort innramming - Nylonlisser i matchende farge - Kommer med en morsom detalj på innsiden, "Designet på Flisa, spesielt for deg" i tillegg til en oppfordring om å gjøre en god handling.
  kr 1 199,00
 • #TheSporty blå- Lett og komfortabel aktivitetssko
  kr 1 199,00
  Quickview

  #TheSporty blå- Lett og komfortabel aktivitetssko

  kr 1 199,00
  Quickview

  #TheSporty blå- Lett og komfortabel aktivitetssko

  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 40 par i hele verden. #TheSporty er en lett og komfortabel joggesko som passer til deg med en aktiv hverdag. En luftig sko med snørnig og myk såle, gjør det enkelt for deg å ta skoen av og på. Du vil bli overrasket over hvor myk og elastisk denne faktisk er. Passer perfekt til deg som ønsker et sporty og annerledes uttrykk i hverdagen.  📏 Disse skoene er normale i størrelsenMateriale og produktdetaljer:- Elastisk og ensfarget tekstil i dobbeltvevet mesh - Lett og pustende stoff i neopren - Myk gummisåle i hvit med sort innramming - Nylonlisser i matchende farge - Kommer med en morsom detalj på innsiden, "Designet på Flisa, spesielt for deg" i tillegg til en oppfordring om å gjøre en god handling. 
  kr 1 199,00
 • #theNice turkis- Hverdagssko til dame
  kr 1 100,00
  Quickview

  #theNice turkis- Hverdagssko til dame

  kr 1 100,00
  Quickview

  #theNice turkis- Hverdagssko til dame

  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 40 par i hele verden.#TheNice er en pen hverdagssko til dame, trukket i sateng med fôret skinn innvendig. Med søte broderier av blomster, får denne skoen et ekslusivt og elegant utrykk. Passer perfekt til både skjørt og jeans på magiske sommerdager.
  • Materiale og produktdetaljer: - Fôret i semsket skinn av høy kvalitet - Gummisåle med 3cm høy hel - Komfortabel og vattert innersåle - Normal i størrelsen - Blomstret broderi designet og tegnet for hånd - Kommer med en oppfordring til en god handling
  📏 Disse skoene er normale i størrelsen
  kr 1 100,00
 • #theNice blå – Hverdagssko til dame
  kr 1 100,00
  Quickview

  #theNice blå – Hverdagssko til dame

  kr 1 100,00
  Quickview

  #theNice blå – Hverdagssko til dame

  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 40 par i hele verden.#TheNice er en pen hverdagssko til dame, trukket i sateng med fôret skinn innvendig. Med søte broderier av blomster, får denne skoen et ekslusivt og elegant utrykk. Passer perfekt til både skjørt og jeans på magiske sommerdager.
  • Materiale og produktdetaljer: - Fôret i semsket skinn av høy kvalitet - Gummisåle med 3cm høy hel - Komfortabel og vattert innersåle - Normal i størrelsen - Blomstret broderi designet og tegnet for hånd - Kommer med en oppfordring til en god handling
  📏 Disse skoene er normale i størrelsen
  kr 1 100,00
 • #theNice lilac – Hverdagssko til dame
  kr 1 100,00
  Quickview

  #theNice lilac – Hverdagssko til dame

  kr 1 100,00
  Quickview

  #theNice lilac – Hverdagssko til dame

  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 40 par i hele verden.#TheNice er en pen hverdagssko til dame, trukket i sateng med fôret skinn innvendig. Med søte broderier av blomster, får denne skoen et ekslusivt og elegant utrykk. Passer perfekt til både skjørt og jeans på magiske sommerdager. 
  • Materiale og produktdetaljer: - Fôret i semsket skinn av høy kvalitet - Gummisåle med 3cm høy hel - Komfortabel og vattert innersåle - Normal i størrelsen - Blomstret broderi designet og tegnet for hånd - Kommer med en oppfordring til en god handling
  📏 Disse skoene er normale i størrelsen
  kr 1 100,00
 • The Smart – Lett sommersko til dame i gul
  kr 1 000,00
  Quickview

  The Smart – Lett sommersko til dame i gul

  kr 1 000,00
  Quickview

  The Smart – Lett sommersko til dame i gul

  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 40 par i hele verden.#TheSmart er en lett sko som er designet med broderte blomster for sommerlige dager. Den kommer uten helkappe, som gjør det enkelt for deg å skli lett inn i skoen. Skoen er trukket i sateng med fôret skinn innvendig. En smart og lettvin sko, som du enkelt kan ta på til sommerkjole eller jeans. Vi håper den skinnende gulfargen får deg til å smile.
  • Materiale og produktdetaljer: - Fôret i semsket skinn av høy kvalitet - Gummisåle med 3cm høy hel - Komfortabel og vattert innersåle - Trukket i gul sateng, med broderi av blomster tegnet for hånd - Kommer med en oppfordring til en god handling

  📏 Disse skoene er litt små i størrelsen, så vi anbefaler å gå opp en størrelse.

  kr 1 000,00

Ønsker du å vite mer om Rosa Sløyfe, kan du klikke her!

Comments (0)

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*