Månedens gode handling: ROSA SLØYFE-AKSJONEN 💞

Månedens gode handling: ROSA SLØYFE-AKSJONEN 💞
2. Oct 2018 luisa arango

Månedens gode handling: ROSA SLØYFE-AKSJONEN 💞

Gode handlinger er selve kjernen i Tagyourshoes, og som de fleste av dere har lagt merke til kommer alle skoene våre med et «Act of kindness» kort. Oktober er måneden for brystkreft, og som en videre satsing på gode handlinger har vi bestemt oss for at kr 30,- av hvert par solgte damesko og #womenonamission vesker i hele oktober skal gå til Rosa Sløyfe-aksjonen.

Dette er vår måte å utføre gode handlinger sammen med dere på. Og på denne måten kan vi vise solidaritet med de som er rammet og deres pårørende- samtidig som vi kan øke fokuset og kunnskapen rundt temaet.

Noen av produktene som vil gi støtte til Rosa Sløyfe aksjonen finner du her:

VIEW ALL PRODUCTS
 • #Speranza sandaler i Cognac
  kr 1 399,00
  Quickview

  #Speranza sandaler i Cognac

  kr 1 399,00
  Quickview

  #Speranza sandaler i Cognac

  [sp_easyaccordion id="22593"]
  kr 1 399,00
 • #Speranza sandaler i Natural
  kr 1 399,00
  Quickview

  #Speranza sandaler i Natural

  kr 1 399,00
  Quickview

  #Speranza sandaler i Natural

  [sp_easyaccordion id="22593"]
  kr 1 399,00
 • #Speranza sandaler i svart
  kr 1 399,00
  Quickview

  #Speranza sandaler i svart

  kr 1 399,00
  Quickview

  #Speranza sandaler i svart

  [sp_easyaccordion id="22593"]
  kr 1 399,00
 • Hverdagssko til dame #theAuthentic i mørke grønn
  kr 1 599,00
  Quickview

  Hverdagssko til dame #theAuthentic i mørke grønn

  kr 1 599,00
  Quickview

  Hverdagssko til dame #theAuthentic i mørke grønn

  Dette er #theAuthentic hverdagskoene vi skulle ønske vi hadde på i dag! 🤳

  Hvorfor du kommer til å elske disse?
  Dette designet er limited edition av kun 50 par, designet på Flisa, eller som vi liker å kalle det: «innlandets motehovedstad». 😅
  Ikke bare er disse skoene fine på utsiden, men det følger med et handlinskort hvor intensjonen er at du skal gjøre gode handlinger i hverdagen. Ideen er at du utfører en god handling første gangen du bruker dine nye tagyourshoes, og deler i dine sosiale medier for å inspirere hele verden med den gode handlingen du velger å gjøre. 💙

  Om #theAutentic
  Laget av oljet kuskinn, en veldig myk sko allerede før du har begynt å ta de i bruk. På grunn av at fôret også er av skinn, vil skoene raskt forme seg etter føttene dine. Sålen er designet for å gi deg et godt grep og komfort. Dette er det skoparet du kan stole på gjennom en hel dag på jobb eller om du er en turist som vil utforske verden med dine føtter. 💃

  Hvordan velge den perfekte størrelsen?
  De fleste stolte eierne av #theAuthentic har valgt å gå for sin normale størrelse. Vi anbefaler deg på det sterkeste å gå for den størrelsen du vanligvis bruker. Hvis du faller midt i mellom, bør du gå for en størrelse større. Ikke bekymre deg over feil størrelse, vi hjelper deg med bytting og retur. 🥁
  kr 1 599,00
 • Hverdagssko til dame #theAuthentic i svart
  kr 1 599,00
  Quickview

  Hverdagssko til dame #theAuthentic i svart

  kr 1 599,00
  Quickview

  Hverdagssko til dame #theAuthentic i svart

  Dette er #theAuthentic hverdagskoene vi skulle ønske vi hadde på i dag! 🤳

  Hvorfor du kommer til å elske disse?
  Dette designet er limited edition av kun 60 par, designet på Flisa, eller som vi liker å kalle det: «innlandets motehovedstad». 😅
  Ikke bare er disse skoene fine på utsiden, men det følger med et handlinskort hvor intensjonen er at du skal gjøre gode handlinger i hverdagen. Ideen er at du utfører en god handling første gangen du bruker dine nye tagyourshoes, og deler i dine sosiale medier for å inspirere hele verden med den gode handlingen du velger å gjøre. 💙

  Om #theAutentic
  Laget av oljet kuskinn, en veldig myk sko allerede før du har begynt å ta de i bruk. På grunn av at fôret også er av skinn, vil skoene raskt forme seg etter føttene dine. Sålen er designet for å gi deg et godt grep og komfort. Dette er det skoparet du kan stole på gjennom en hel dag på jobb eller om du er en turist som vil utforske verden med dine føtter. 💃

  Hvordan velge den perfekte størrelsen?
  De fleste stolte eierne av #theAuthentic har valgt å gå for sin normale størrelse. Vi anbefaler deg på det sterkeste å gå for den størrelsen du vanligvis bruker. Hvis du faller midt i mellom, bør du gå for en størrelse større. Ikke bekymre deg over feil størrelse, vi hjelper deg med bytting og retur. 🥁
  kr 1 599,00
 • #theGenuine grå – Ankelskolett til dame
  kr 1 399,00
  Quickview

  #theGenuine grå – Ankelskolett til dame

  kr 1 399,00
  Quickview

  #theGenuine grå – Ankelskolett til dame

  Limited edition ankelskoletter, designet i Norge med kun 40 par i hele verden.Den perfekte skoletten over alle skoletter. Nå får du #theGenuine i to nydelige farger, semsket sort og semsket grå. En behagelig skolett som passer til alle anledninger. Vi elsker den feminine glidelåsdetaljen på utsiden av skoen, denne gjør det også enkelt å ta skoen av og på! Denne skoletten er vår tidenes mest limited edition, og det finnes kun 40 par i hver av denne herligheten! Vær rask, sikre deg #theGenuine som vi har designet til deg, her i Norge, på Flisa!📏 Velg din vanlige størrelse om du ønsker ekstra plass for ullsåle og tykke sokker. Dersom du imidlertid tenker å bruke vanlige, tynne sokker, bør du derfor gå ned en størrelse. Er du usikker på din størrelse kan du klikke her og kontakte oss, så hjelper vi deg å finne din solemate!  
  Materiale og produktdetaljer:
  • Semsket skinn
  • Sølvfarget glidelås
  • Gummisåle
  • Dempende innersåle
  • Kommer med en oppfordring om å gjøre en god handling.
  kr 1 399,00
 • Ankelskolett til dame I svart
  kr 1 399,00
  Quickview

  #theGenuine svart – Ankelskolett til dame

  kr 1 399,00
  Quickview

  #theGenuine svart – Ankelskolett til dame

  Limited edition ankelskoletter, designet i Norge med kun 40 par i hele verden.Den perfekte skoletten over alle skoletter. Nå får du #theGenuine i to nydelige farger, semsket sort og semsket grå. En behagelig skolett som passer til alle anledninger. Vi elsker den feminine glidelåsdetaljen på utsiden av skoen, denne gjør det også enkelt å ta skoen av og på! Denne skoletten er vår tidenes mest limited edition, og det finnes kun 40 par i hver av denne herligheten! Vær rask, sikre deg #theGenuine som vi har designet til deg, her i Norge, på Flisa!📏 Velg din vanlige størrelse om du ønsker ekstra plass for ullsåle og tykke sokker. Dersom du imidlertid tenker å bruke vanlige, tynne sokker, bør du derfor gå ned en størrelse. Er du usikker på din størrelse kan du klikke her og kontakte oss, så hjelper vi deg å finne din solemate!  
  Materiale og produktdetaljer:
  • Semsket skinn
  • Sølvfarget glidelås
  • Gummisåle
  • Dempende innersåle
  • Kommer med en oppfordring om å gjøre en god handling.
  kr 1 399,00
 • Fløyelsko #Søta burgundy
  kr 1 199,00
  Quickview

  Fløyelsko #Søta burgundy

  kr 1 199,00
  Quickview

  Fløyelsko #Søta burgundy

  Laget i et luksuriøst materiale av fløyel som vi kun har produsert 50 par av i hele verden. #Søta er designet i Norge, like søt, morsom og limited edition som deg! Vi elsker sko med en personlig vri! Skoene har et unikt særpreg, og er både elegante, komfortable og gøyale på en og samme tid! Med #Søta vil du alltid være klar for litt action i hverdagen, samtidig som du føler deg kul og selvsikker i dine splitter nye og helt unike sko!📏 Alle våre stolte eiere av #søta har valgt sin normale størrelse. 
  Materiale og produktdetaljer:
  • Slip-on stil med elastiske innfellinger
  • Dempende innersåle som kan tas ut
  • Trekt i fløyel
  • Skinn lining
  • Gummisåle
  • Kommer med en morsom detalj på innsiden, “Designet på Flisa, spesielt for deg” i tillegg til en oppfordring om å gjøre en god handling.
  kr 1 199,00
 • Fløyelsko #Søta blå
  kr 1 199,00
  Quickview

  Fløyelsko #Søta blå

  kr 1 199,00
  Quickview

  Fløyelsko #Søta blå

  Laget i et luksuriøst materiale av fløyel som vi kun har produsert 50 par av i hele verden. #Søta er designet i Norge, like søt, morsom og limited edition som deg! Vi elsker sko med en personlig vri! Skoene har et unikt særpreg, og er både elegante, komfortable og gøyale på en og samme tid! Med #Søta vil du alltid være klar for litt action i hverdagen, samtidig som du føler deg kul og selvsikker i dine splitter nye og helt unike sko!📏 Alle våre stolte eiere av #søta har valgt sin normale størrelse. 
  Materiale og produktdetaljer:
  • Slip-on stil med elastiske innfellinger
  • Dempende innersåle som kan tas ut
  • Trekt i fløyel
  • Skinn lining
  • Gummisåle
  • Kommer med en morsom detalj på innsiden, “Designet på Flisa, spesielt for deg” i tillegg til en oppfordring om å gjøre en god handling.
  kr 1 199,00
 • Vintersko til dame #theClassic i svart
  kr 1 699,00
  Quickview

  Vintersko til dame #theClassic i svart

  kr 1 699,00
  Quickview

  Vintersko til dame #theClassic i svart

  Limited edition vintersko, designet i Norge med kun 40 par i hele verden.En allsidig skinnsko med et tynt lag av ullfôr, laget spesielt for deg og våre norske forhold.What we love#TheClassic i svart er en robust skinnsko med feminine detaljer i gull. En litt tyngre og stødigere sko, som passer godt til nordiske forhold uansett sesong. Denne skoen har en grov såle, en overflate laget av oljet skinn med innvendig ullfôr.  Gulldetaljene legger siste hånd på verket, og gjør denne robuste skoen mer feminin! En allsidig og flott skinnsko, som passer til alt, uansett vær og vind. Perfekt for deg som ønsker det lille ekstra i hverdagen!Details
  • Oljet skinn
  • 100 % innvendig ullfôr
  • Strukturert såle
  • Glidelås bak
  • Gullbelagte detaljer
   
  📏 #theclassic er store i størrelse, så vi anbefaler å gå ned en størrelse! Er du usikker på din størrelse kan du klikke her og kontakte oss, så hjelper vi deg å finne din solemate!  
  kr 1 699,00
 • Vintersko til dame #theClassic i burgunder
  kr 1 699,00
  Quickview

  Vintersko til dame #theClassic i burgunder

  kr 1 699,00
  Quickview

  Vintersko til dame #theClassic i burgunder

  Limited Edition winter shoes of 40 pairs, designed in Flisa.An easy pull-on boot in a luxurious oiled leather, complete with sleek buckles in a quilted belt and a sturdy sole. The lining is a thin layer of wool fabric, that makes these shoes ready not only for winter but also perfect for autumn and spring.The best part about these boots is their versatility. Pair with everything from distressed skinnies to a pleated maxi skirt.
  📏  #theClassic is big in size, we recommend to go down a size! If you are you unsure of your size you can Click here and let us know so we can help you to find your sole mate.
  kr 1 699,00
 • Digital Gavekort
  kr 200,00kr 1 500,00
  Quickview

  Digital Gavekort

  , , , ,
  kr 200,00kr 1 500,00
  Quickview

  Digital Gavekort

  , , , ,
  HOW IT WORKS:

  1. Velg et beløp og legg til en personlig melding.
  2. Hvis du ikke vil sende det til vedkommende med en gang, kan du bruke din egen epostadresse.
  3. Legg inn din fakturainfo og fullfør checkout
  4. Gavekortet blir levert til mottakerens epost.
  Tagyourshoes gavekort kan brukes på alle varene i nettbutikken, og i designstudioet på Flisa
  kr 200,00kr 1 500,00
 • Vintersko til dame #theBold i Konjakk
  kr 1 699,00
  Quickview

  Vintersko til dame #theBold i Konjakk

  kr 1 699,00
  Quickview

  Vintersko til dame #theBold i Konjakk

  Limited edition vintersko, designet i Norge med kun 40 par i hele verden.En klassisk og pen vintersko, for deg som ønsker litt ekslusivitet i hverdagen.What we loveEn elegant vintersko som vi har lagt vår forkjærlighet for. #TheBold får hvert antrekk til å skille seg ut, og får oss til å smile fra øre til øre hver gang vi tar de på. Vi liker at det innvendige fôret holder føttene varme, samtidig som det høye skaftet er praktisk på en snøværsdag. Vi elsker de kule lissene som gir en kul kontrast til denne klassiske vinterskoen. Vi har testet og forsikret oss om at #TheBold har alle egenskaper en vintersko behøver.Details
  • Oljet skinn
  • 100 % ullfôr
  • Strukturert og forhøyet 4 cm såle
  • Lisser i kontrastafarge

  📏 #theBold er normal i størrelsen, men er du usikker på hvilken størrelse du skal velge kan du klikke her for å kontakte oss, så hjelper vi deg med å finne den rette for deg!
  kr 1 699,00
 • Vintersko til dame #theBold i svart
  kr 1 699,00
  Quickview

  Vintersko til dame #theBold i svart

  kr 1 699,00
  Quickview

  Vintersko til dame #theBold i svart

  Limited edition vintersko, designet i Norge med kun 50 par i hele verden.En klassisk og pen vintersko, for deg som ønsker litt ekslusivitet i hverdagen.What we loveEn elegant vintersko som vi har lagt vår forkjærlighet for. #TheBold får hvert antrekk til å skille seg ut, og får oss til å smile fra øre til øre hver gang vi tar de på. Vi liker at det innvendige fôret holder føttene varme, samtidig som det høye skaftet er praktisk på en snøværsdag. Vi elsker de kule lissene som gir en kul kontrast til denne klassiske vinterskoen. Vi har testet og forsikret oss om at #TheBold har alle egenskaper en vintersko behøver.Details
  • Oljet skinn
  • 100 % ullfôr
  • Strukturert og forhøyet 4 cm såle
  • Lisser i kontrastafarge

  📏 #theBold er normal i størrelsen, men er du usikker på hvilken størrelse du skal velge kan du klikke her for å kontakte oss, så hjelper vi deg med å finne den rette for deg!
  kr 1 699,00
 • Vintersko til dame #theHip i grønn
  kr 1 499,00
  Quickview

  Vintersko til dame #theHip i grønn

  kr 1 499,00
  Quickview

  Vintersko til dame #theHip i grønn

  Limited edition vintersko, designet i Norge med kun 55 par i hele verden.En behagelig vintersko for deg som er ute etter det lille ekstra. En unik sko, akkurat som deg!What we loveKjærlighet ved første blikk! Vi elsker hvor myk og komfortabel #theHip er fra første sekund føttene trår ned i skoene. Det myke fôret innvendig gir oss en følelse av å gå på skyene. For ikke å snakke om lissene!! Hvor kult er det ikke at vi har valgt reflekslisser? Passer perfekt når du skal ut å gå i vintermørket. De vil lyse opp og holde deg trygg! Vi mener #Thehip er vinterens varmeste og kuleste sneakers fra Tagyourshoes.Details
  • Semsket skinnkvalitet
  • 100 % ullfôr
  • Strukturert og forhøyet 4 cm såle
  • Lisser med refleks

  📏 #theHip er normal i størrelsen, men er du usikker på hvilken størrelse du skal velge kan du klikke her for å kontakte oss, så hjelper vi deg med å finne den rette for deg!
  kr 1 499,00
 • Vintersko til dame #theHip i svart
  kr 1 499,00
  Quickview

  Vintersko til dame #theHip i svart

  kr 1 499,00
  Quickview

  Vintersko til dame #theHip i svart

  Limited edition vintersko, designet i Norge med kun 60 par i hele verden.En behagelig vintersko for deg som er ute etter det lille ekstra. En unik sko, akkurat som deg!What we loveKjærlighet ved første blikk! Vi elsker hvor myk og komfortabel #theHip er fra første sekund føttene trår ned i skoene. Det myke fôret innvendig gir oss en følelse av å gå på skyene. For ikke å snakke om lissene!! Hvor kult er det ikke at vi har valgt reflekslisser? Passer perfekt når du skal ut å gå i vintermørket. De vil lyse opp og holde deg trygg! Vi mener #Thehip er vinterens varmeste og kuleste sneakers fra Tagyourshoes.Details
  • Semsket skinnkvalitet
  • 100 % ullfôr
  • Strukturert og forhøyet 4 cm såle
  • Lisser med refleks

  📏 #theHip er normal i størrelsen, men er du usikker på hvilken størrelse du skal velge kan du klikke her for å kontakte oss, så hjelper vi deg med å finne den rette for deg!
  kr 1 499,00

Ønsker du å vite mer om Rosa Sløyfe, kan du klikke her!