The art of #Lykke

The art of #Lykke
5. Oct 2018 luisa arango

Great things sometimes have small beginnings. I recently learned that there is little adjustments in our behaviour that we can make in order to feel more “#Lykke” and I just wanted to share them with you.

I have been paying close attention to what makes me feel #Lykke, after a long list I decided on two things. One, that I will divide in categories the different things that gives me #Lykke to be able to use them when I need them. And two, that I will design a pair of shoes that will give #Lykke every time we put them on.

Lists of things that makes me feel #Lykke.

At home:

 • ⭐ Sitting in the sofa for the first time after a long
 •       day at work. 
 • ⭐ Lighting candles.
 • ⭐ The fireplace.
 • ⭐ Watching my favourite tv show.
 • ⭐ Watering my plants.
 • ⭐ Decorating.
 • ⭐ Cooking for friends & family.
 • ⭐ Having friends over.

Company

 • ⭐ Share meals.
 • ⭐ Casual gatherings.
 • ⭐ Cards, board games.
 • ⭐ A friend that reaches out.
 • ⭐ Reach out to friends.
 • ⭐ Parties.
 • ⭐ Celebrating birthdays.

Flavours

 • ⭐ Mint tea.
 • ⭐ Coffee.
 • ⭐ Hummus.
 • ⭐ Warm comfort foods.
 • ⭐ Guacamole.
 • ⭐ Colombian food.
 • ⭐ Potatoes chips.

Hobbies

 • ⭐ Drawing.
 • ⭐ Dancing.
 • ⭐ Reading.
 • ⭐ Outdoors specially savor
 •      coming indoors afterward.
 • ⭐ Painting.
 • ⭐ Cooking.
 • ⭐ Singing (even tough I
 •       sound terrible)

Mindset

 • ⭐ Gratitude.
 • ⭐ Breathing exercises.
 • ⭐ Look at the night sky (from here
 •       comes the idea of the stars in the shoes) 
 • ⭐ Sitting in silence.
 • ⭐ Reading my favourite book (the Alquimist)
 • ⭐ Hearing my fave podcast
 •       How I built this by Guy Raz.

The Design of #Lykke (The shoes 😉)

When I designed this shoes I literally had the idea of making a pair of shoes that will inspire us to shine in everything we do. A pair of shoes that will remind you how bright you are every time you look down. A strike of happiness. 

The closest you can get to the stars with a pair of shoes. ✨

VIEW ALL PRODUCTS
 • kr 999,00
  Quickview

  #Lykke svart- Ankelstøvletter for dame

  ,
  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 50 par i hele verden.#Lykke er en trendy skolett i skinn med et tynt lag av ekte ullfôr. Den er polert og børstet hele tre ganger, og har et skinnende uttrykk med broderte stjerner i gulltrå. Sålen er laget av lær og gummi av høyeste kvalitet, og har derfor et godt gripeevne på glattere underlag. En sko som er designet for å inspirere deg til å skinne i både kjole og jeans.
  Materiale og produktdetaljer: - Kvalitetsskinn med ekte ullfôr - Egendesignet såle av lær og gummi - Normal i størrelsen - Broderte stjerner med gulltråd - Ankelkort med halvhøy platå - Kommer med en oppfordring til en god handling📏 #Lykke er normal i størrelsen, men er du usikker på hvilken størrelse du skal velge kan du klikke her for å kontakte oss, så hjelper vi deg med å finne den rette for deg!Vil du se forskjellige antrekk til denne typen sko kan du klikke her, men hey! ikke glem å kom tilbake for å legge de til i handlekurven din 😍
  kr 999,00
  kr 999,00
 • kr 999,00
  Quickview

  #Lykke grønn- Ankelstøvletter for dame

  ,
  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 40 par i hele verden.#Lykke er en trendy skolett i skinn med et tynt lag av ekte ullfôr. Den er polert og børstet hele tre ganger, og har et skinnende uttrykk med broderte stjerner i gulltrå. Sålen er laget av lær og gummi av høyeste kvalitet, og har derfor et godt gripeevne på glattere underlag. En sko som er designet for å inspirere deg til å skinne i både kjole og jeans. 
  Materiale og produktdetaljer: - Kvalitetsskinn med ekte ullfôr - Egendesignet såle av lær og gummi - Normal i størrelsen - Broderte stjerner med gulltråd - Ankelkort med halvhøy platå - Kommer med en oppfordring til en god handling📏 #Lykke er normal i størrelsen, men er du usikker på hvilken størrelse du skal velge kan du klikke her for å kontakte oss, så hjelper vi deg med å finne den rette for deg!Vil du se forskjellige antrekk til denne typen sko kan du klikke her, men hey! ikke glem å kom tilbake for å legge de til i handlekurven din 😍
  kr 999,00
  kr 999,00
 • kr 999,00
  Quickview

  #Lykke blå- Ankelstøvletter for dame

  ,
  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 50 par i hele verden.#Lykke er en trendy skolett i skinn med et tynt lag av ekte ullfôr. Den er polert og børstet hele tre ganger, og har et skinnende uttrykk med broderte stjerner i gulltrå. Sålen er laget av lær og gummi av høyeste kvalitet, og har derfor et godt gripeevne på glattere underlag. En sko som er designet for å inspirere deg til å skinne i både kjole og jeans.
  Materiale og produktdetaljer: - Kvalitetsskinn med ekte ullfôr - Egendesignet såle av lær og gummi - Normal i størrelsen - Broderte stjerner med gulltråd - Ankelkort med halvhøy platå - Kommer med en oppfordring til en god handling📏 #Lykke er normal i størrelsen, men er du usikker på hvilken størrelse du skal velge kan du klikke her for å kontakte oss, så hjelper vi deg med å finne den rette for deg!Vil du se forskjellige antrekk til denne typen sko kan du klikke her, men hey! ikke glem å kom tilbake for å legge de til i handlekurven din 😍
  kr 999,00
  kr 999,00

I really want to know what makes  you feel #Lykke! Leave your #Lykke habits in the comments bellow 👇

icon box image

Luisa Arango