The most comfortable shoes you will set foot on. #theSporty

The most comfortable shoes you will set foot on. #theSporty
11. Jul 2019 luisa arango

The most comfortable shoes you will set foot on #theSporty

Handcrafted limited edition sport shoes of only 50 pairs per colour in the whole wide world!!, #theSporty features a flexible rubber bottom and a soft, perforated Nylon upper. It’s how we do comfy, but cool.

This style is a reinterpretation of one of our summer bestseller #theFree. I wanted to design a pair of trainers that had classic lines and an athletic style— You can get away with pairing it with dressed-up pieces like slip dresses or cropped trousers as with most informal outfits.

 • kr 1 199,00
  Quickview

  #TheSporty grønn- Lett og komfortabel aktivitetssko

  Vår mest komfortable sko, laget i et holdbart nylon materiale med begrenset produksjon av kun 50 par av ypperste kvalitet. Designet i Norge, limited edition, akkurat som deg!For hver gang noen prøver theSporty får vi alltid høre hvor komfortable disse skoene virkelig er. Det kan nesten føles som man ikke har sko på føttene. Vi tar det som et av de største komplimentene vi kan få! Vårt fokus hele veien har nemlig vært å designe de mest komfortable skoene man kan tenke seg. Skoene er både sporty og klassiske, og kan matche alle antrekk. theSporty er en sko med mange egenskaper, som passer til absolutt alle personligheter!📏 Alle stolte eiere av theSporty har valgt sin normale størrelse.
  Materiale og produktdetaljer:- Elastisk og ensfarget tekstil i dobbeltvevet mesh - Lett og pustende stoff i neopren - Myk gummisåle i hvit med sort innramming - Nylonlisser i matchende farge - Kommer med en morsom detalj på innsiden, "Designet på Flisa, spesielt for deg" i tillegg til en oppfordring om å gjøre en god handling.
  kr 1 199,00
  kr 1 199,00
 • kr 1 199,00
  Quickview

  #TheSporty svart- Lett og komfortabel aktivitetssko

  Vår mest komfortable sko, laget i et holdbart nylon materiale med begrenset produksjon av kun 50 par av ypperste kvalitet. Designet i Norge, limited edition, akkurat som deg!For hver gang noen prøver theSporty får vi alltid høre hvor komfortable disse skoene virkelig er. Det kan nesten føles som man ikke har sko på føttene. Vi tar det som et av de største komplimentene vi kan få! Vårt fokus hele veien har nemlig vært å designe de mest komfortable skoene man kan tenke seg. Skoene er både sporty og klassiske, og kan matche alle antrekk. theSporty er en sko med mange egenskaper, som passer til absolutt alle personligheter!📏 Alle stolte eiere av theSporty har valgt sin normale størrelse.

  Materiale og produktdetaljer:- Elastisk og ensfarget tekstil i dobbeltvevet mesh - Lett og pustende stoff i neopren - Myk gummisåle i hvit med sort innramming - Nylonlisser i matchende farge - Kommer med en morsom detalj på innsiden, "Designet på Flisa, spesielt for deg" i tillegg til en oppfordring om å gjøre en god handling.
  kr 1 199,00
  kr 1 199,00
 • kr 770,00kr 1 199,00
  Quickview

  #TheSporty beige- Lett og komfortabel aktivitetssko

  Vår mest komfortable sko, laget i et holdbart nylon materiale med begrenset produksjon av kun 50 par av ypperste kvalitet. Designet i Norge, limited edition, akkurat som deg!For hver gang noen prøver theSporty får vi alltid høre hvor komfortable disse skoene virkelig er. Det kan nesten føles som man ikke har sko på føttene. Vi tar det som et av de største komplimentene vi kan få! Vårt fokus hele veien har nemlig vært å designe de mest komfortable skoene man kan tenke seg. Skoene er både sporty og klassiske, og kan matche alle antrekk. theSporty er en sko med mange egenskaper, som passer til absolutt alle personligheter! 📏 #theSporty Beige er store i størrelse, så vi anbefaler å gå ned en størrelse! Er du usikker på din størrelse kan du klikke her og kontakte oss, så hjelper vi deg å finne din solemate!  
  Materiale og produktdetaljer:- Elastisk og ensfarget tekstil i dobbeltvevet mesh - Lett og pustende stoff i neopren - Myk gummisåle i hvit med sort innramming - Nylonlisser i matchende farge - Kommer med en morsom detalj på innsiden, "Designet på Flisa, spesielt for deg" i tillegg til en oppfordring om å gjøre en god handling.
  kr 770,00kr 1 199,00
  kr 770,00kr 1 199,00
 • kr 770,00kr 1 199,00
  Quickview

  #TheSporty blå- Lett og komfortabel aktivitetssko

  Vår mest komfortable sko, laget i et holdbart nylon materiale med begrenset produksjon av kun 50 par av ypperste kvalitet. Designet i Norge, limited edition, akkurat som deg!For hver gang noen prøver theSporty får vi alltid høre hvor komfortable disse skoene virkelig er. Det kan nesten føles som man ikke har sko på føttene. Vi tar det som et av de største komplimentene vi kan få! Vårt fokus hele veien har nemlig vært å designe de mest komfortable skoene man kan tenke seg. Skoene er både sporty og klassiske, og kan matche alle antrekk. theSporty er en sko med mange egenskaper, som passer til absolutt alle personligheter!📏 Alle stolte eiere av theSporty har valgt sin normale størrelse.

  Materiale og produktdetaljer:- Elastisk og ensfarget tekstil i dobbeltvevet mesh - Lett og pustende stoff i neopren - Myk gummisåle i hvit med sort innramming - Nylonlisser i matchende farge - Kommer med en morsom detalj på innsiden, "Designet på Flisa, spesielt for deg" i tillegg til en oppfordring om å gjøre en god handling. 
  kr 770,00kr 1 199,00
  kr 770,00kr 1 199,00

#theSporty in your own words 💙

Supre ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har nå fått mine supergode nye sko. I en fantastisk fin eske med personlig hilsen ❤️ Og et gledekort. Ikke bare er skoene kjempefine og gode, men man får det lille ekstra som gir glede i hverdagen 🥰

Karin M.

Nydelige sko ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Veldig behagelige sko! Mykt stoff og kjempegod såle.

Kristin N.

Sportssko ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er kjempefornøyd med mine nye sko, de er veldige gode å ha på og er i tillegg fine å se på 😌

Grete S.

The sporty ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nydelig sko, trengte ingen innkjøring var som å ta på en tøffel. Myk såle var det også. En sporty sko som passer til det meste og en nydelig dyp blå farge. Super fornøyd på alle måter.

Katrine K.