The most comfortable shoes you will set foot on. #theSporty

The most comfortable shoes you will set foot on. #theSporty
11. Jul 2019 luisa arango

Handcrafted limited edition sport shoes of only 50 pairs per colour in the whole wide world!!, #theSporty features a flexible rubber bottom and a soft, perforated Nylon upper. It’s how we do comfy, but cool.

This style is a reinterpretation of one of our summer bestseller #theFree. I wanted to design a pair of trainers that had classic lines and an athletic style— You can get away with pairing it with dressed-up pieces like slip dresses or cropped trousers as with most informal outfits.

 • kr 1 199,00
  Quickview

  #TheSporty grønn- Lett og komfortabel aktivitetssko

  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 50 par i hele verden.#TheSporty er en lett og komfortabel joggesko som passer til deg med en aktiv hverdag. En luftig sko med snørnig og myk såle, gjør det enkelt for deg å ta skoen av og på. Du vil bli overrasket over hvor myk og elastisk denne faktisk er. Passer perfekt til deg som ønsker et sporty og annerledes uttrykk i hverdagen. 📏 Disse skoene er normale i størrelsenMateriale og produktdetaljer:- Elastisk og ensfarget tekstil i dobbeltvevet mesh - Lett og pustende stoff i neopren - Myk gummisåle i hvit med sort innramming - Nylonlisser i matchende farge - Kommer med en morsom detalj på innsiden, "Designet på Flisa, spesielt for deg" i tillegg til en oppfordring om å gjøre en god handling.
  kr 1 199,00
  kr 1 199,00
 • kr 1 199,00
  Quickview

  #TheSporty svart- Lett og komfortabel aktivitetssko

  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 50 par i hele verden.#TheSporty er en lett og komfortabel joggesko som passer til deg med en aktiv hverdag. En luftig sko med snørnig og myk såle, gjør det enkelt for deg å ta skoen av og på. Du vil bli overrasket over hvor myk og elastisk denne faktisk er. Passer perfekt til deg som ønsker et sporty og annerledes uttrykk i hverdagen. 📏 Disse skoene er normale i størrelsenMateriale og produktdetaljer:- Elastisk og ensfarget tekstil i dobbeltvevet mesh - Lett og pustende stoff i neopren - Myk gummisåle i hvit med sort innramming - Nylonlisser i matchende farge - Kommer med en morsom detalj på innsiden, "Designet på Flisa, spesielt for deg" i tillegg til en oppfordring om å gjøre en god handling.
  kr 1 199,00
  kr 1 199,00
 • kr 1 199,00
  Quickview

  #TheSporty beige- Lett og komfortabel aktivitetssko

  ,
  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 40 par i hele verden.#TheSporty er en lett og komfortabel joggesko som passer til deg med en aktiv hverdag. En luftig sko med snørnig og myk såle, gjør det enkelt for deg å ta skoen av og på. Du vil bli overrasket over hvor myk og elastisk denne faktisk er. Passer perfekt til deg som ønsker et sporty og annerledes uttrykk i hverdagen. 📏 #theSporty Beige er store i størrelse, så vi anbefaler å gå ned en størrelse! Er du usikker på din størrelse kan du klikke her og kontakte oss, så hjelper vi deg å finne din solemate!  Materiale og produktdetaljer:- Elastisk og ensfarget tekstil i dobbeltvevet mesh - Lett og pustende stoff i neopren - Myk gummisåle i hvit med sort innramming - Nylonlisser i matchende farge - Kommer med en morsom detalj på innsiden, "Designet på Flisa, spesielt for deg" i tillegg til en oppfordring om å gjøre en god handling.
  kr 1 199,00
  kr 1 199,00
 • kr 1 199,00
  Quickview

  #TheSporty blå- Lett og komfortabel aktivitetssko

  ,
  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 40 par i hele verden. #TheSporty er en lett og komfortabel joggesko som passer til deg med en aktiv hverdag. En luftig sko med snørnig og myk såle, gjør det enkelt for deg å ta skoen av og på. Du vil bli overrasket over hvor myk og elastisk denne faktisk er. Passer perfekt til deg som ønsker et sporty og annerledes uttrykk i hverdagen.  📏 Disse skoene er normale i størrelsenMateriale og produktdetaljer:- Elastisk og ensfarget tekstil i dobbeltvevet mesh - Lett og pustende stoff i neopren - Myk gummisåle i hvit med sort innramming - Nylonlisser i matchende farge - Kommer med en morsom detalj på innsiden, "Designet på Flisa, spesielt for deg" i tillegg til en oppfordring om å gjøre en god handling. 
  kr 1 199,00
  kr 1 199,00

#theSporty in your own words 💙

Supre ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har nå fått mine supergode nye sko. I en fantastisk fin eske med personlig hilsen ❤️ Og et gledekort. Ikke bare er skoene kjempefine og gode, men man får det lille ekstra som gir glede i hverdagen 🥰

Karin M.

Nydelige sko ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Veldig behagelige sko! Mykt stoff og kjempegod såle.

Kristin N.

Sportssko ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er kjempefornøyd med mine nye sko, de er veldige gode å ha på og er i tillegg fine å se på 😌

Grete S.

The sporty ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nydelig sko, trengte ingen innkjøring var som å ta på en tøffel. Myk såle var det også. En sporty sko som passer til det meste og en nydelig dyp blå farge. Super fornøyd på alle måter.

Katrine K.