Fra Italia med kjærlighet…

Fra Italia med kjærlighet…
16. May 2020 luisa arango

Fra Italia med kjærlighet…

Som du allerede vet ble vår opprinnelige kolleksjon kansellert på grunn av Covid-19 Pandemien. For en liten bedrift som oss betydde dette ikke bare at vi ikke fikk nye produkter, men også at vi ikke fikk muligheten til å selge produkter som gir fortjeneste til å overleve.

Men vi gir heldigvis ikke opp så lett.. Etter mange telefoner, besøk og nøye vurderinger kom vi i kontakt med en Italiensk forhandler, med over 50 års fartstid innenfor produksjon av sandaler i Apullian (Bari) i Italia. Med god hjelp fikk vi muligheten til å designe en klassisk, moderne og håndlaget skinnsandal av god kvalitet.

Dette vil bli en helt spesiell kolleksjon, siden vi KUN vil ha mulighet til å produsere dine forhåndsbestillinger. Tiden vil også være begrenset, og kan forhåndsbestilles fra og med i dag og frem til 17.mai 23:59. Hver eneste order betyr at du vil få en unik del av vår helt spesielle kolleksjon, som virkelig betyr håp for oss. Eller som de sier i Italia, Speranza.

Hvorfor du vil elske disse…

En asymmetrisk krysstropp som gir feminine og flatterende støtte over rista. En moderne sandal som kan brukes gjennom en hel dag, fra morgen til kveld. Med en komfortabel hel på 1 cm gjør sandalen tidløs og komfortabel.

Bli kjent med skomakerne

Details

💙 Ekte skinn

💙 1 cm skinnhel

💙 Skinnfôret

💙 Mykt polstret såle

💙 Skinnsåle

💙 Håndlaget i Bari, Italy

Det er skomakerne som står for det magiske ved #Speranza. Vi setter stor pris på deres unikhet, og ønsker å vise frem noe av deres historie.

DE.VI.L.SHOES S.R.L. er en familie-skomakerbedrift som har laget lærsandaler til dame og herre i generasjoner. 

De følger en fem-stegs prosess for å lage sandalene. Først kjøper de kuskinn som er restmateriale fra matindustrien. Så lager de design som passer det spesifikke skinnet. Det brukes vegetabilske farger og skinnet blir børstet for å få rett finishing. Til slutt blir det lagt til tørk ute i det fri.

De kommer fra Bari, i hjertet av Apulia

#Speranza betyr håp for oss og for våre italienske skomakere.

Vi håper dere vil like de!

icon box image

Luisa Arango

Founder & Designer