fbpx

Det lille ekstra

Når noen er dyktige til noe, blir jeg inspirert til å få til noe selv. Når jeg møter mennesker jeg tenker er flinke, blir jeg motivert og vil gjerne bidra på de måter jeg kan. Jeg prøver å strekke meg litt hver dag, det er ikke alltid det fungerer like godt, men jeg setter meg mål.

Jeg liker godt å pushe meg selv litt, enten i jobb eller på privaten. Kanskje jeg liker å være litt redd for ting, og da blir mestringsprosessen større?

Det samme gjelder å gi et kompliment til noen. Der kan vi bli flinkere til å løfte hverandre, tenker jeg. Vi må være rause med de rundt oss. Når noen går med noen lekre sko, eller er litt snasen på håret, kommuniserer vi at; «jeg har lagt litt jobb i å ikke se ut som et takras». Da er det hyggelig å gi en liten tilbakemelding. «Du ser flott ut!».

Noen som legger merke til en liten detalj er noe slikt som kan snu en dårlig dag. Men vi må ikke bare tenke det, og etterpå irritere oss over at det ikke ble formidlet. Ikke undervurder det å snakk hverandre litt opp. Når sola forsvinner i den mørkeste tiden, skal det lite til for å skinne. Har du gitt eller fått et kompliment i dag? Om ikke er det kanskje dags for å si: «Det var virkelig noen coole sko asså».

Ha en strålende torsdag da folkens 😄

Scroll to Top