fbpx

#GjørNoenGlad Jul i Colombia

Julen er den tiden på året som du bruker litt ekstra tid med familie og venner. Det er en tid hvor man kanskje viser de som er en nære at man setter pris på de, og viser hvor viktige de er for at du skal ha -det bra.

Julen er også en tid hvor mange ønske å gi litt ekstra til de som ikke har så mye.

Det ønsker vi i TagYourShoes også. Hver jul så ser vi etter organisasjoner som jobber for å gjøre en positiv endring i livet til barn som ikke har så mange muligheter. Organisasjoner som kan gi litt ekstra omtanke og kjærlig til disse barna, slik at også de oppleve julen som noe hyggelig.

Nok en gang, så ønsket vi i år å samarbeide med sykehusklovnene, som år etter år hjelper oss med å dele ut gaver til syke barn på en morsom og engasjerende måte. Vi har valgt å jobbe med to forskjellige organisasjoner som har sitt fokus på å at de fattige barna i Medellin, Colombia, skal få det bedre.

Fundacion Centro de Apoyo Bethel er en non-profit organisasjon, som fokuserer på å hjelpe og lære barn til å sette pris på skolen, få gode verdier og se muligheter i livet. Etter endt skoledag åpner denne organisasjonen dørene for å hjelpe de med lekser , spise mat, og ha et sted å være frem til mødrene kommer å henter de etter at deres arbeidsdag er over. Denne organisasjonen hjelper de familiene hvor mødrene er eneforsørger og har dårlig økonomi, og derfor er ekstar sårbare. Takk til deres hjelp, vi kunne gi julegaver til 30 av disse barna.

Den andre organiasjonen  heter Accion comunal vereda Jalisco (Bello, Antioquia). Denne organisasjoen hjelper barn fra distriktene som har blitt tvunget til å flytte inn til byene for å søke muligheter, på grunn av ekstrem fattigdom. Dette er spesielt utsatte barn, som organisasjonen lærer om verdier og gir muligheter gjennom kreativt arbeid. Takk til deres hjelp, så kunne vi 30 julegaver også til disse barna.

I år ønsket vi at gavene vi ga skulle stimulere læring og kreativitet. Gavene var aktivitetsbøker og tegneutstyr med tematikken kjærlighet og verdier.


Takk til alle dere som har hjelpet oss med å kunne gi disse barna en glede i hverdagen i 2016!
Både vi og de er veldig takknemlige.

Godt nytt år!

 

Scroll to Top