fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

#Fryd i svart

Klassiske Chelsea-boots som passer til alle årstider.

kr 1 499,00

Limited Edition sko av kun 50 par.

Skynd deg,
Kun 2 på lager!

Størrelser

Den er stor i størrelse, så her kan du velge å gå ned en størrelse, eller bruke en tykk sokk, samt legge i en ullsåle for å gjøre den ekstra komfortabel.
Nullstill

En solid sko som passer til alt, og alle årstider! Om du skal ha kjole, bukse eller skjørt, denne skoen passer.

Den kommer i en nydelig semsket skinnkvalitet, med en solid såle for godt grep på glatte veier. Denne skoen er fôret med et tynt lag i 100% ull, perfekt for ulike temperaturer i vinterhalvåret.

* Skinn
* Ullfor
* Elastikk på sidene
* Anti-skli gummi sale med tekstur for grep og komfort
* Komfortabel innersåle
* Kommer med en oppfordring til en god handling 😊

Ikke bare er disse skoene fine på utsiden, men det følger med et handlingskort hvor intensjonen er at du skal gjøre gode handlinger i hverdagen. Ideen er at du utfører en god handling første gangen du bruker dine nye Tagyourshoes, og deler i dine sosiale medier for å inspirere hele verden med den gode handlingen du velger å gjøre. 💙

Fjern først flekkene med en fuktig klut eller børste, før du bruker en nøytral skokrem uten farge for å beholde den originale fargen på skoen. Dersom du ønsker å friske opp fargen, kan du bruke en farget skokrem. Impregneringen og skokremen påføres med en klut eller børste, gjerne flere ganger i måneden ved hyppig bruk.

Kundeanmeldelser
5,0 Basert på 4 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Takk for at du sendte inn en anmeldelse!

Din innsats er veldig verdsatt. Del det med vennene dine slik at de kan nyte det også!

Filter Reviews:
RR
11.07.2021
Ragnhild R.
NO NO
Fryd

Kjempegode sko. Passer både til hverdags å fest. Godt mønster så sitter godt på underlaget. Romslige i størrelsen, god plass til en tykkere sokk, disse skoene kan man fint bruke utover høsten.

I
16.10.2019
Ingjerd
Norway Norway
Klassisk comfort

Klassiske og passer egentlig til alt! Fix detalj med det blå 💙 Fin til både bukser og skjørt. Litt stor i størrelsen, men med en såle, fungerer de godt likevel.

SS
14.03.2019
Sirilakkana S.
NO
Overrasket

Jeg har bredde føtter og sliter en del med å finne sko som passer meg. De her overrasket meg fra første gang jeg tok på dem.

BL
31.01.2019
Bente L.
NO
Chelsea boots

Flotte sko! Og utmerket service 😊

Smil, dine nye sko vil etterlate et mindre fotavtrykk i verden, men et stort et i ditt hjerte!

En av årsakene til at vi i Tagyourshoes forplikter oss til KUN å produsere i limited edition, er fordi vi er overbevist om at moteindustrien trenger en endring. Vi ønsker å være en del av den endringen ved å skape tidløse, langvarige produkter i stedet for å produsere trender som varer i kort tid og forurenser planeten vår i stor skala.

Gi det videre!

Vi elsker tanken på at sko er mer enn bare et par sko. Vi liker å tenke på det som et verktøy for å kunne utgjøre gode handlinger i hverdagen. Med hvert eneste produkt fra Tagyourshoes følger det med et handlingskort. Tanken er at du skal bruke dette kortet til å gjøre deg selv eller noen andre glad, og gjerne tagge oss i dine sosiale medier for å inspirere andre til å gjøre det samme.

Fra Flisa til hele verden!

Våre sko er designet med norsk personlighet inspirert av naturens dype skoger omringet av frisk luft. Våre sko er produsert for å tåle en hver norsk sesong. Vi bruker blant annet materialer laget av 100% ull, solide gummisåler med gode friksjonsevner og kvalitetsskinn i våre produkter. Dine nye sko er designet for deg som ønsker å nyte norske omgivelser uansett vær. Du vet hva de sier, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig…

Only good (shoe) days ahead!

You may also like...​

Rull til toppen