fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

From Italy with Love.

#Felicità i Sangriarødt

Skinnsandaler håndlaget av italienske skomakere, eksklusivt til deg!

kr 1 399,00

Forestill deg dette. Om ca 3 uker får du beskjed om at dine #Felicità sandaler snart er på vei til deg! Sola skinner fra skyfri himmel og alt ligger til rette for en nydelig sommer!  Vi trenger alle noe å se frem til..

Størrelser

#Felicità er normale i størrelsen. Er du mellom to størrelser anbefaler vi å gå opp en størrelse. Om ankelstroppen – før vi sender deg ditt par Felicità vil vi kontakte deg for å tilpasse ankelstroppen til dine behov. På den måten sørger vi for at dine nye sommersandaler vil passe deg helt perfekt!
Nullstill

#Felicità er italiensk for lykke – nettopp det vi håper du vel kjenne på når du bruker våre nye sandaler.

Det tok oss mange år å finne den perfekte samarbeidspartneren som kunne produsere våre designede sandaler, men det var verdt ventetiden! #Felicita følger opp fjorårets #Primavera, og vil følge deg gjennom varme og lykkelige sommerdager.

Klassiske og moderne på samme tid. Med en trendy kvadratisk silhuett, cic straps som følger foten og festes rundt ankelen passer #Felicità til både enkle jeans og en top, eller mer formell og pyntet stil.

* Square tupp
* Overmateriale, innersåle og såle av skinn
* Håndlaget i Italia
* Høyde: 1 cm

Covid-pandemien har truffet vårt lille skomerke hardt, men man skal aldri la en krise gå til spille som det heter. Vi benyttet anledningen til å tenke nytt og forandre på måten vi tilbyr kvalitetssko til dere på, med fokus på kvalitet og bærekraft!

Forhåndsbestilling er ikke et nytt konsept, det var sånn mote ble til i gamle dager før masseproduksjonens tid. Det er for eksempel slik Haute couture blit til. Sakte, med kvalitetsmaterialer og masse kjærlighet fra skomakeren blir produktene til.

Forhåndsbestilling betyr at vi bare produserer det vi får bestilling på. Når vi stenger bestillingsperioden gir vi beskjed til skomakerne om å forberede råmaterialene og starte produksjonen. For å hjelpe deg gjennom ventetiden vil du du få ukentlige oppdateringer fra oss med informasjon om prosessen og kanskje noen overraskelser også!

#Felicità er normale i størrelsen. Er du mellom to størrelser anbefaler vi deg å gå opp. Fortsatt usikker? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på info@tagdesign.no eller i chatten på nettsiden vår.

For å være helt sikker på størrelsen kan du måle lengden på foten din og sammenligne med tabellen under. Ikke gå for den nøykatige lengden, legg til plass for tærne i front.

Sånn måler du foten din:

1. Sett foten på et papir som du legger inntil en vegg, og ta hælen inntil veggen også.
2. Sett et merke ved tuppen av tærne dine, fjern så foten og mål avstanden.

EU CM
36 23.4
37 24
38 24.8
39 25.5
40 26.1
41 26.7
42. 27.4

Det er skomakerne som står for det magiske ved #Felicità. Vi setter stor pris på deres unikhet, og ønsker å vise frem noe av deres historie.

DE.VI.L.SHOES S.R.L. er en familie-skomakerbedrift som har laget lærsandaler til dame og herre i generasjoner.

De følger en fem-stegs prosess for å lage sandalene. Først kjøper de kuskinn som er restmateriale fra matindustrien. Så lager de design som passer det spesifikke skinnet. Det brukes vegetabilske farger og skinnet blir børstet for å få rett finishing. Til slutt blir det lagt til tørk ute i det fri.

Vi er overbeviste om at gode og stilige sko vil bidra til at du føler deg på topp. Hvorfor ikke få andre til å føle seg bra også?

#Felicità kommer med et handlingskort hvor intensjonen er at du skal gjøre gode handlinger i hverdagen. Ideen er at du utfører en god handling første gangen du bruker dine nye tagyourshoes, og dele og TAGge de i dine sosiale medier for å inspirere hele verden med den gode handlingen du velger å gjøre.

Fun fact: Dette konseptet er grunnen til navnet på merket vårt – TAGyourshoes! Først kom de gode handlingene, så kom skoene 💙

Why to Choose Made-to-Order?

More Unique!

Every pair will be made following each individual order, your new shoes will have your soul since day one on them!

More Sustainable!

By only making what you order, we don't sum up to the over production problem of the fashion industry.

More Honest!

No unpredictable, tricky price changes that leaves a bittersweet feeling.

Smil, dine nye sko vil etterlate et mindre fotavtrykk i verden, men et stort et i ditt hjerte!

En av årsakene til at vi i Tagyourshoes forplikter oss til KUN å produsere i limited edition, er fordi vi er overbevist om at moteindustrien trenger en endring. Vi ønsker å være en del av den endringen ved å skape tidløse, langvarige produkter i stedet for å produsere trender som varer i kort tid og forurenser planeten vår i stor skala.

Gi det videre!

Vi elsker tanken på at sko er mer enn bare et par sko. Vi liker å tenke på det som et verktøy for å kunne utgjøre gode handlinger i hverdagen. Med hvert eneste produkt fra Tagyourshoes følger det med et handlingskort. Tanken er at du skal bruke dette kortet til å gjøre deg selv eller noen andre glad, og gjerne tagge oss i dine sosiale medier for å inspirere andre til å gjøre det samme.

Evigvarende!

Vi er overbevist om at du fortjener produkter som representerer deg for den du er. Derfor oppsøkte vi den beste leverandøren for å få muligheten til akkurat dette. Nemlig å produsere limited edition produkter som skal representere deg og din unike personlighet i sin helhet.

Ofte stilte spørsmål

Made-to-Order er et «nytt» konsept og vi ønsker å forklare hvordan det fungerer! Finner du ikke svaret på spørsmål her, vær snill og send oss en  epost og vi svarer deg med glede! 

Våre Tagyourshoes made-to-order design er kun tilgjengelig for salg i korte, spesifikke perioder. Når salgstiden er over, fokuserer vi på å produsere skoene, samtidig som vi designer nye sko. 

Mens du venter på skoene dine vil vi oppdatere deg på produksjonsprosessen og status på skoene din. Kanskje kommer det en og annen overraskelse på veien også! 

Du kan også så våre limited edition produkter tilgjengelig fra vårt lager, klare til å bli sendt påfølgende dag her.

Vi produserer sko fra størrelse 36-41, og følger vanligvis en europeisk standard. 

Er du usikker på størrelsen din, eller har spørsmål om noe annet, vær snill å send oss epost eller send oss en melding via instagram at @Tagyourshoes. Vi er glade for å hjelpe!

Nå skal du høre; det kommer an på sesongen, designet, materialene. Vi produserer der hvor vi er er sikrest på at designet blir som vi ønsker!

Våre to første lanseringer vil bli produsert i land som står oss i Tagyourshoes svært nær, Colombia og Italia. 

Begge fabrikkene er familiebedrifter som har holdt på i generasjoner, og som er spesialister på håndlagde sko med basis i skinn og lær. De har også til felles at de hiver seg på radikale og kreative ideer. Vi er stolte av at våre sko kommer fra nettopp deres fabrikker!

Tagyourshoes made-to-order sko blir til på gamlemåten, omstendig, med fokus på hver eneste detalj og med masse kjærlighet. Vi starter produksjonen når vi vet antall størrelser og farger (men slapp av, du kan bytte om størrelsen ikke passer!). Denne prosessen tar rundt 4-6 uker avhenge av hvor opptatt fabrikken er.

Vi holder deg oppdatert underveis, vi viser deg hvordan skoende blir til og diverse annet spennende stoff i ukentlige eposter for at ventetiden skal gå unna i en fei.

Selvsagt! Vi vil naturligvis gjøre alt vi kan for å minimere sjansen for at de ikke passer deg, men det kan jo skje. 

Dersom skoene ikke passer deg likevel, eller du vil returnere av andre grunner, så returnerer du de til oss på samme måte de kom til deg (viktig at de ikke er brukt, selvsagt). Så sender vi de til førstemann på ventelista vår.

Only good (shoe) days ahead!

Mens du venter på dine forhåndsbestilte sko...

Klassisk bag som dekker alle dine behov!
Laget i vegansk lær, med plass til 7 kort og egen lomme til sedler.
kr 450
Like fin som veske -og ryggsekk!
Rull til toppen