fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

#Fri i metallic

Skoene som gir deg det lille ekstra!

kr 749,50

Limited Edition sko av kun 40 par.

Skynd deg,
Kun 3 på lager!

Størrelser

Alle våre stolte eiere av #Fri har valgt sin normale størrelse.
Nullstill

Prices go up when the timer hits zero

Laget med en helt spesiell overflate av kuskinn i en magisk metallisk farge. Vi var i stand til å produsere kun 40 par av denne skinnende favoritten!

Følelsen det gir å ha på et par sko som får deg til å smile, og som skal få deg til å huske på hvor mye du stråler hver gang du ser ned er hovedtanken bak #Fri. De perfekte hverdagsskoene som gjør deg unik, uavhengig om du bruker kjoler, skjørt eller bukser. Vi garanterer at du vil skinne litt ekstra med disse skoene!

* Gjennomgående kvalitetsskinn
* Solid gummisåle med 3 cm hel
* Sorte nylonlisser

Ikke bare er disse skoene fine på utsiden, men det følger med et handlingskort hvor intensjonen er at du skal gjøre gode handlinger i hverdagen. Ideen er at du utfører en god handling første gangen du bruker dine nye Tagyourshoes, og deler i dine sosiale medier for å inspirere hele verden med den gode handlingen du velger å gjøre. 💙

Fjern først flekkene med en fuktig klut eller børste, før du bruker en nøytral skokrem uten farge for å beholde den originale fargen på skoen. Dersom du ønsker å friske opp fargen, kan du bruke en farget skokrem. Impregneringen og skokremen påføres med en klut eller børste, gjerne flere ganger i måneden ved hyppig bruk.

Kundeanmeldelser
4,8 Basert på 6 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Takk for at du sendte inn en anmeldelse!

Din innsats er veldig verdsatt. Del det med vennene dine slik at de kan nyte det også!

Filter Reviews:
HS
05.04.2021
Hege S.
NO NO
Superhappy

Dette er de absolutt beste skoene jeg har kjøpt til meg selv på veldig lenge, blir glad hver gang jeg ser på dem :) Elsk :)

E
06.08.2020
Emilie
Norway Norway
De kuleste skoene!

Veldig gode sko, behagelige og myke. De løfter et antrekk, og humøret dersom det er en gråværs dag! digger disse skoene. Jeg har str. 38 til vanlig, me har 39 i disse da de er litt små i str. Stor fornøyd!

E
06.08.2020
Emilie
Norway Norway
Favoritt sko >3

Disse skoene ble raskt en favoritt da de passer til alle antrekk! Jeg er normalt en 38 i sko, men i disse har jeg str.39, de ser like nette ut i 38 som 39. En såpas behagelig sko at jeg også måtte gå til innkjøp av #fri i metallic også. Kjempe fornøyd!

NJ
12.07.2019
Nina J.
NO NO
Awesome!

Kjempe fine, myke og gærgoe gyllende sko! Fest eller hverdags så vil antrekket løftes et hakk eller to med disse på føttene! :-)

LH
17.06.2019
Linn H.
NO
Utrolig fine sko, men litt små i stl

Nydelige sko som passer til alt! Jeg opplevde de som litt trange i hælen, så de gnager litt- men regner med at de går ut når de er gått inn ordentlig! 😊

Smil, dine nye sko vil etterlate et mindre fotavtrykk i verden, men et stort et i ditt hjerte!

En av årsakene til at vi i Tagyourshoes forplikter oss til KUN å produsere i limited edition, er fordi vi er overbevist om at moteindustrien trenger en endring. Vi ønsker å være en del av den endringen ved å skape tidløse, langvarige produkter i stedet for å produsere trender som varer i kort tid og forurenser planeten vår i stor skala.

Gi det videre!

Vi elsker tanken på at sko er mer enn bare et par sko. Vi liker å tenke på det som et verktøy for å kunne utgjøre gode handlinger i hverdagen. Med hvert eneste produkt fra Tagyourshoes følger det med et handlingskort. Tanken er at du skal bruke dette kortet til å gjøre deg selv eller noen andre glad, og gjerne tagge oss i dine sosiale medier for å inspirere andre til å gjøre det samme.

Fra Flisa til hele verden!

Våre sko er designet med norsk personlighet inspirert av naturens dype skoger omringet av frisk luft. Våre sko er produsert for å tåle en hver norsk sesong. Vi bruker blant annet materialer laget av 100% ull, solide gummisåler med gode friksjonsevner og kvalitetsskinn i våre produkter. Dine nye sko er designet for deg som ønsker å nyte norske omgivelser uansett vær. Du vet hva de sier, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig…

Only good (shoe) days ahead!

You may also like...​

Klassisk bag som dekker alle dine behov!
En myk sko som former seg etter føttene dine.
kr 450
Like fin som veske -og ryggsekk!
Rull til toppen