fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

#Fri – Hverdagssko til dame i svart

Skoene som gir deg det lille ekstra!

kr 1 499,00

Skynd deg,
Kun 4 på lager!

Størrelser

Nullstill
Kundeanmeldelser
4,7 Basert på 3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Takk for at du sendte inn en anmeldelse!

Din innsats er veldig verdsatt. Del det med vennene dine slik at de kan nyte det også!

Filter Reviews:
HS
05.04.2021
Hege S.
NO NO
Superhappy

Dette er de absolutt beste skoene jeg har kjøpt til meg selv på veldig lenge, blir glad hver gang jeg ser på dem :) Elsk :)

E
06.08.2020
Emilie
Norway Norway
Favoritt sko >3

Disse skoene ble raskt en favoritt da de passer til alle antrekk! Jeg er normalt en 38 i sko, men i disse har jeg str.39, de ser like nette ut i 38 som 39. En såpas behagelig sko at jeg også måtte gå til innkjøp av #fri i metallic også. Kjempe fornøyd!

LH
17.06.2019
Linn H.
NO
Utrolig fine sko, men litt små i stl

Nydelige sko som passer til alt! Jeg opplevde de som litt trange i hælen, så de gnager litt- men regner med at de går ut når de er gått inn ordentlig! 😊

Smil, dine nye sko vil etterlate et mindre fotavtrykk i verden, men et stort et i ditt hjerte!

En av årsakene til at vi i Tagyourshoes forplikter oss til KUN å produsere i limited edition, er fordi vi er overbevist om at moteindustrien trenger en endring. Vi ønsker å være en del av den endringen ved å skape tidløse, langvarige produkter i stedet for å produsere trender som varer i kort tid og forurenser planeten vår i stor skala.

Gi det videre!

Vi elsker tanken på at sko er mer enn bare et par sko. Vi liker å tenke på det som et verktøy for å kunne utgjøre gode handlinger i hverdagen. Med hvert eneste produkt fra Tagyourshoes følger det med et handlingskort. Tanken er at du skal bruke dette kortet til å gjøre deg selv eller noen andre glad, og gjerne tagge oss i dine sosiale medier for å inspirere andre til å gjøre det samme.

Fra Flisa til hele verden!

Våre sko er designet med norsk personlighet inspirert av naturens dype skoger omringet av frisk luft. Våre sko er produsert for å tåle en hver norsk sesong. Vi bruker blant annet materialer laget av 100% ull, solide gummisåler med gode friksjonsevner og kvalitetsskinn i våre produkter. Dine nye sko er designet for deg som ønsker å nyte norske omgivelser uansett vær. Du vet hva de sier, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig…

Only good (shoe) days ahead!

You may also like...​

kr 750
Skinnsko med blomsterbroderier, designet for å få deg til å smile!
Rull til toppen