fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

#Fryktløs i vevd mesh svart

Lett og komfortabel hverdagssko, med god fleksibilitet og pusteevne!

kr 1 299,00

Limited Edition sko av kun 50 par.

Skynd deg,
Kun 11 på lager!

Størrelser

Disse skoene er normale i størrelsen
Nullstill

Denne lette skoen gir et sporty uttrykk og passer like godt til jeans som til et litt finere antrekk. Velg #Fryktløs for et kult, komfortabelt og avslappende uttrykk denne sommeren!

* Elastisk og ensfarget tekstil i dobbeltvevet mesh
* Tettvevd vet fremre del av skoen for ultimat medial/ lateral stabilitet
* Lærdetalj ved helen
* EVA mellomsåle med yttersåle av gummi

Ikke bare er disse skoene fine på utsiden, men det følger med et handlingskort hvor intensjonen er at du skal gjøre gode handlinger i hverdagen. Ideen er at du utfører en god handling første gangen du bruker dine nye Tagyourshoes, og deler i dine sosiale medier for å inspirere hele verden med den gode handlingen du velger å gjøre. 💙

Holdes enkelt ren: bruk en ren klut, mild såpe og kaldt vann!

Smil, dine nye sko vil etterlate et mindre fotavtrykk i verden, men et stort et i ditt hjerte!

En av årsakene til at vi i Tagyourshoes forplikter oss til KUN å produsere i limited edition, er fordi vi er overbevist om at moteindustrien trenger en endring. Vi ønsker å være en del av den endringen ved å skape tidløse, langvarige produkter i stedet for å produsere trender som varer i kort tid og forurenser planeten vår i stor skala.

Gi det videre!

Vi elsker tanken på at sko er mer enn bare et par sko. Vi liker å tenke på det som et verktøy for å kunne utgjøre gode handlinger i hverdagen. Med hvert eneste produkt fra Tagyourshoes følger det med et handlingskort. Tanken er at du skal bruke dette kortet til å gjøre deg selv eller noen andre glad, og gjerne tagge oss i dine sosiale medier for å inspirere andre til å gjøre det samme.

Fra Flisa til hele verden!

Våre sko er designet med norsk personlighet inspirert av naturens dype skoger omringet av frisk luft. Våre sko er produsert for å tåle en hver norsk sesong. Vi bruker blant annet materialer laget av 100% ull, solide gummisåler med gode friksjonsevner og kvalitetsskinn i våre produkter. Dine nye sko er designet for deg som ønsker å nyte norske omgivelser uansett vær. Du vet hva de sier, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig…

Only good (shoe) days ahead!

You may also like...​

Lekker sko som passer både til dress og jeans!
Lekker sko som passer både til dress og jeans!
Lett og komfortabel hverdagssko, med god fleksibilitet og pusteevne!
Rull til toppen