Gummistøvler #Eventyreren

Gummistøvler #Eventyreren

kr 350,00

Gummistøvler for både gutter og jenter! 👦👧

La eventyret begynne! Disse gummistøvlene er klare for å løpe, hoppe, danse, leke og plaske. Få et par barneføtter ned i disse, og ingen vanndammer blir for store for “Eventyreren”.  Disse gummistøvlene er designet og skapt for å inspirere barn til mer lek og moro. 


#Eventyreren er håndlaget og er laget av naturlig gummi. Alle parene er vulkanisert – en fancy prosess som gjør støvlene vanntette og holdbare ⚡. For å være helt sikker på at gummistøvlene er klare for høy intensiv aktivitet (du vet, barneting 😎) er de testet i en maskin som bøyer og tøyer de ikke bare 50.000, men 75.000 ganger. Og vet du hva? Ikke engang etter det ble de ødelagt! 

📏 #Eventyreren er normal i størrelsen. Du kan finne sålelengden på bildene.

NB! Legg inn en ullsåle, og du holder føttene varmere.

Kul fakta: Det finnes kun 500 par av disse søte gummistøvlene i hele 🌍 & de ble selvfølgelig designet på Flisa, Norge 🇳🇴

Clear
Varenummer: I/A Kategori:
000

Complete the look

 • Sale
  kr 199,00
  Quickview

  Gummistøvler #Lysglimt

  ,
  kr 199,00
  Quickview

  Gummistøvler #Lysglimt

  ,
  [:no]
  Gummistøvler for både gutter og jenter! 👦  👧Gode og varme, søte og snille - samt gir et lite bidrag til en god sak! 5% går til barnekreftorganisasjonen Superselma-prosjektet 💖Hvis du tenker at å få barnet ditt til å smile er den beste følelsen i verden, tenk deg å dele det smilet med andre barn som virkelig trenger et smil? Sammen med Super Selma prosjektet, en organisasjon som jobber hardt for å spre glede og håp til barn med kreft i Norge, har vi designet disse komfortable, varme og søte gummistøvlene.Disse støvlene forteller historien til Selma, en fantastisk og ustoppelig jente som fikk diagnostisert kreft som treåring. Med hjelp fra foreldrene (og nå din) hjelp har hun ikke bare kjempet sin egen kamp, men har valgt å hjelpe andre barn og foreldre som er i samme situasjon ved å gi et #lysglimt til livet deres. 5% av hvert par går til å hjelpe Selma i hennes prosess mot å spre smil og skape håp. Del et smil!
  • Naturgummi
  • Innerfôr av neopren
  • Fôret innersåle
  • Anti-skli mønster
  • 100% fri for ftalater
  • 3M refleksbånd bak
  [:en]
  Rubber boots for boys and girls! 👦  👧If you think that drawing a smile on your children face is the best feeling in the world, imagine sharing that smile with other children that really need it one. Together with the Super Selma Project, an organization that works tirelessly to bring happiness and hope to children with cancer in Norway, we have designed these comfortable, warm and super cute rubber boots.The boots tell the story of Selma, an incredible and unstoppable girl who was diagnosed with cancer as a three-year-old. With the help or her parents (and now with your help) she not only fought her battle, but also chose to help other children and parents who found themselves in the same situation by casting a #lysglimt - a ray of light into their lives. 5% of every pair sold goes to help Selma in her task of drawing smiles and giving hope.Share a smile! :)
  • Natural rubber
  • Neoprene lining
  • Wool insole
  • Anti-slip sole
  • 3M Reflex at the back
  • 100% free of Phthalate
  [:]
  kr 199,00
Kundeanmeldelser
4,9 Basert på 11 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Takk for at du sendte inn en anmeldelse!

Din innsats er veldig verdsatt. Del det med vennene dine slik at de kan nyte det også!

Filter Reviews:
KB
15.09.2020
Karin B.
NO NO
Kjempefornøyd

De er kjempefine, kjøpt de til barnebarnet. Han har slitt ut et par tidligere, han bruker de nesten hver dag og de er utrolig slitesterke og fine å se på.

ME
02.06.2020
Maria E.
NO NO
Morsomme støvler.

Barnebarnet syntes de var de fineste støvler på denne jord,og spesiet at det var traktor på <3 <3

HS
11.05.2020
Hilde S.
NO NO
Supre støvler til barneføtter😊

Datteren min elsker støvlene😊 Enkle å ta på selv, skal helst ha dem på uansett vær😁 Hun synes det er ekstra stas at det er traktor og griser på støvlene. Vi må nok kjøpe disse i flere str etterhvert som hun vokser ut av dem😁

KB
07.07.2019
Karin B.
NO NO
Supre støvler

Kjempefornøyd, de er helt topp

HM
07.07.2019
Hanne M.
Par nr 2

Måtte nettopp kjøpe par nr 2 da det første paret av de høgt elskede "grisestøvlene" var blitt for små. Full jubel da pakken blei åpna. 🎉😊

Ta vare på meg

 • Vask meg med varmt vann og en mild såpe når jeg blir skitten.
 • Den milde såpen ødelegger ikke det laget av silicon som beskytter støvelen. Bruk gjerne en klut eller svamp.
 • Helst vil jeg tørke i romtemperatur, blir det for varmt, så er ikke dette helt bra for meg. Du forstår gummien tåler ikke dette så bra. Så tørkeskap er ikke helt min greie.
 • Når du ikke trenger meg, vil jeg helst stå langt inni et skap der ikke sola treffer meg. Liker det best mørkt jeg.
 • Jeg liker godt å bli smørt inn med en silicon balsam. Dette får du kjøpt i butikker som selger sko.
 • Jeg er en spesiell støvel med spesielle behov. Er ikke det litt fint?.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.31 kg