fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

#Ildsjel i grå

En unik sko som er komfortabel allerede etter første skritt!

kr 1 399,00

Limited Edition sko av kun 50 par.

Skynd deg,
Kun 20 på lager!

Størrelser

Vi har hørt fra noen av våre stolte eiere at skoene kan oppleves som små i størrelsen, så vi ønsker derfor å forsikre deg om at du velger en størrelse større enn du normalt bruker.
Nullstill

For oss er #ildsjel en drivkraft for et oppløftende humør! Det metalliske blomsterprintet er ulikt plassert, noe som gjør disse skoene ekstra unike! Vi har forsikret oss om at skoene vil være komfortable allerede ved første prøving, med en strukturert såle som gir deg god støtte og stabilitet. Start dagen med et smil du også, og klikk hjem din sjelevenn 💖

* Nubuck skinn
* Blomsterprint
* Metalliske detaljer
* Knyting 
* Gummisåle
* Dempende innersåle
* Kommer med en morsom detalj på innsiden, “Designet på Flisa, spesielt for deg” i tillegg til en oppfordring om å gjøre en god handling.

Ikke bare er disse skoene fine på utsiden, men det følger med et handlingskort hvor intensjonen er at du skal gjøre gode handlinger i hverdagen. Ideen er at du utfører en god handling første gangen du bruker dine nye Tagyourshoes, og deler i dine sosiale medier for å inspirere hele verden med den gode handlingen du velger å gjøre. 💙

For å fjerne flekker på denne type fabrikat må du bruke en børste laget for semsket skinn. Bruk så en fuktig klut eller en egnet sjampo for å rengjøre skoen, før du påfører en sprayimpregnering som beskytter mot fukt og skitt. Ønsker du å friske opp fargen kan du bruke en flytende skokrem eller spray laget for semsket skinn.

Kundeanmeldelser
5,0 Basert på 3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Takk for at du sendte inn en anmeldelse!

Din innsats er veldig verdsatt. Del det med vennene dine slik at de kan nyte det også!

Filter Reviews:
LL
29.05.2020
Liss L.
NO NO
Ildsjel sko

Fantastisk gode sko, gode å ha på seg. Så er det jo sko man blir i godt humør av,har fått mange positive bemerkninger..😁

TP
05.04.2020
Tove P.
NO NO
Ildsjel grå

Fantastiske å se på, fantastiske å ha på 😀👍så jeg er kjempefornøyd. Det sto de var litt små i nr., og ble anbefalt å kjøpe et str. større enn vanlig, jeg kjøpte 37 ( til vanlig 36 ), men de var litt store, så jeg må ha i ei ekstra såle, eller ei ekstra hælkappe.

SM
02.09.2019
Stine M.
NO NO
Enda et fantastisk par!

Mitt 6 par med Tagyorshoes, feier seg inn i rekken med favorittsko! De er kule,og gode, også er det alltid gøy når du møter folk som synes du har så fine sko!!

Smil, dine nye sko vil etterlate et mindre fotavtrykk i verden, men et stort et i ditt hjerte!

En av årsakene til at vi i Tagyourshoes forplikter oss til KUN å produsere i limited edition, er fordi vi er overbevist om at moteindustrien trenger en endring. Vi ønsker å være en del av den endringen ved å skape tidløse, langvarige produkter i stedet for å produsere trender som varer i kort tid og forurenser planeten vår i stor skala.

Gi det videre!

Vi elsker tanken på at sko er mer enn bare et par sko. Vi liker å tenke på det som et verktøy for å kunne utgjøre gode handlinger i hverdagen. Med hvert eneste produkt fra Tagyourshoes følger det med et handlingskort. Tanken er at du skal bruke dette kortet til å gjøre deg selv eller noen andre glad, og gjerne tagge oss i dine sosiale medier for å inspirere andre til å gjøre det samme.

Fra Flisa til hele verden!

Våre sko er designet med norsk personlighet inspirert av naturens dype skoger omringet av frisk luft. Våre sko er produsert for å tåle en hver norsk sesong. Vi bruker blant annet materialer laget av 100% ull, solide gummisåler med gode friksjonsevner og kvalitetsskinn i våre produkter. Dine nye sko er designet for deg som ønsker å nyte norske omgivelser uansett vær. Du vet hva de sier, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig…

Only good (shoe) days ahead!

You may also like...​

Slip-on sko med gøyalt fløyelstrekk!
Slip-on sko med gøyalt fløyelstrekk!
En unik sko som er komfortabel allerede etter første skritt!
Skoene som gir deg den ultimate sommerfølelsen!
Rull til toppen