fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

Velkommen til vår Made-to-order opplevelse!

Noen vil nok kalle dette for luksus, vi vil heller si unikt, mer personlig og ikke minst mer miljøvennlig!

Vi introduserer… 

#Primavera i svart

Om våren ville vært et par sko, hadde de vært som disse!

kr 1 899,00

Made-to-order, forventet levering 30/04/2021

(Det er verdt ventetiden, vi lover😊 )

Størrelser

Normal i størrelsen. Superkomfortable og ideelle for heldagsbruk takket være lette gummisåler og lær som lett tilpasser seg dine føtter.
Nullstill

#Primavera blir til på gamlemåten, omstendig, med fokus på hver eneste detalj og med masse kjærlighet. Vi starter produksjonen når vi vet antall størrelser og farger (men slapp av, du kan bytte om størrelsen ikke passer!). Denne prosessen tar rundt 4-6 uker avhenge av hvor opptatt fabrikken er. Vi holder deg oppdatert underveis, vi viser deg hvordan skoende blir til og diverse annet spennende stoff i ukentlige eposter for at ventetiden skal gå unna i en fei.

#Primavera betyr vår på spansk, og er vår hyllest til dagene som blir stadig varmere, og kveldene som blir stadig lysere! Den lette, gode stemningen en fin vårkveld kan ha, er nettopp det vi håper du vil kjenne igjen i skoene. Stilige, lette og komfortable – klare for eventyr!

Vi ønsker å være et bærekraftig skomerke du kan føle deg trygg på. Vi vil du skal kunne vite hvordan våre sko blir laget, og av hvilket materiale. Vi ønsker å bidra til å redusere klimafotavtrykket til motebransjen, en bransje som står for 10% av verdens klimagassutslipp. Ved å kun produsere sko vi selger i forkant, sikrer vi at vi ikke blir sittende igjen med lager i etterkant.

Made-to-order er langt ifra noe nytt, det var sånn klær og sko ble til i gamle dager.

#Primavera blir produsert av Mussi, en colombiansk skofabrikk.

Mussi startet opp i 1983 in Cúcuta, Colombia. De ble grunnlagt av tre søstre, men nå er det den tredje generasjonen i familiebedriften som styrer. De fokuserer på damesko av godt håndverk, de tar samfunnsansvar seriøst og ønsker å være så bærekraftige som mulig.

En av grunnene til at vi ønsket å samarbeide med nettopp Mussi, var vår felles forståelse og forpliktelse til å lage de beste skoene, på best mulig ansvarlig måte. For Mussi som for oss går sosialt ansvar, bærekraft og kvalitet hånd i hånd.

For eksempel bruker de vannbasert lim, uten kjemikalier. De satser også på teknologi og talent for å minimere rester av råmaterialer i produksjonen.

Men det som virkelig traff oss i hjertet var deres forpliktelse til å sørge for at samtlige arbeidere får grunnleggende utdannelse 💖, som å lese og skrive (analfabetisme eksisterer fortsatt i Colombia), men også tilbud om å fullføre grunnskolen.

Ikke bare er disse skoene fine på utsiden, men det følger med et handlingskort hvor intensjonen er at du skal gjøre gode handlinger i hverdagen. Ideen er at du utfører en god handling første gangen du bruker dine nye Tagyourshoes, og deler i dine sosiale medier for å inspirere hele verden med den gode handlingen du velger å gjøre. 💙

Smil, dine nye sko vil etterlate et mindre fotavtrykk i verden, men et stort et i ditt hjerte!

En av årsakene til at vi i Tagyourshoes forplikter oss til KUN å produsere i limited edition, er fordi vi er overbevist om at moteindustrien trenger en endring. Vi ønsker å være en del av den endringen ved å skape tidløse, langvarige produkter i stedet for å produsere trender som varer i kort tid og forurenser planeten vår i stor skala.

Gi det videre!

Vi elsker tanken på at sko er mer enn bare et par sko. Vi liker å tenke på det som et verktøy for å kunne utgjøre gode handlinger i hverdagen. Med hvert eneste produkt fra Tagyourshoes følger det med et handlingskort. Tanken er at du skal bruke dette kortet til å gjøre deg selv eller noen andre glad, og gjerne tagge oss i dine sosiale medier for å inspirere andre til å gjøre det samme.

Evigvarende!

Vi er overbevist om at du fortjener produkter som representerer deg for den du er. Derfor oppsøkte vi den beste leverandøren for å få muligheten til akkurat dette. Nemlig å produsere limited edition produkter som skal representere deg og din unike personlighet i sin helhet.

Frequently asked questions

Made-to-Order er et «nytt» konsept og vi ønsker å forklare hvordan det fungerer! Finner du ikke svaret på spørsmål her, vær snill og send oss en  epost og vi svarer deg med glede! 

Våre Tagyourshoes made-to-order design er kun tilgjengelig for salg i korte, spesifikke perioder. Når salgstiden er over, fokuserer vi på å produsere skoene, samtidig som vi designer nye sko. 

Mens du venter på skoene dine vil vi oppdatere deg på produksjonsprosessen og status på skoene din. Kanskje kommer det en og annen overraskelse på veien også! 

Du kan også så våre limited edition produkter tilgjengelig fra vårt lager, klare til å bli sendt påfølgende dag her.

Vi produserer sko fra størrelse 36-41, og følger vanligvis en europeisk standard. 

Er du usikker på størrelsen din, eller har spørsmål om noe annet, vær snill å send oss epost eller send oss en melding via instagram at @Tagyourshoes. Vi er glade for å hjelpe!

Nå skal du høre; det kommer an på sesongen, designet, materialene. Vi produserer der hvor vi er er sikrest på at designet blir som vi ønsker!

Våre to første lanseringer vil bli produsert i land som står oss i Tagyourshoes svært nær, Colombia og Italia. 

Begge fabrikkene er familiebedrifter som har holdt på i generasjoner, og som er spesialister på håndlagde sko med basis i skinn og lær. De har også til felles at de hiver seg på radikale og kreative ideer. Vi er stolte av at våre sko kommer fra nettopp deres fabrikker!

Tagyourshoes made-to-order sko blir til på gamlemåten, omstendig, med fokus på hver eneste detalj og med masse kjærlighet. Vi starter produksjonen når vi vet antall størrelser og farger (men slapp av, du kan bytte om størrelsen ikke passer!). Denne prosessen tar rundt 4-6 uker avhenge av hvor opptatt fabrikken er.

Vi holder deg oppdatert underveis, vi viser deg hvordan skoende blir til og diverse annet spennende stoff i ukentlige eposter for at ventetiden skal gå unna i en fei.

Selvsagt! Vi vil naturligvis gjøre alt vi kan for å minimere sjansen for at de ikke passer deg, men det kan jo skje. 

Dersom skoene ikke passer deg likevel, eller du vil returnere av andre grunner, så returnerer du de til oss på samme måte de kom til deg (viktig at de ikke er brukt, selvsagt). Så sender vi de til førstemann på ventelista vår.

Only good (shoe) days ahead!

While you wait for your Made-to-Order shoes...

Klassisk bag som dekker alle dine behov!
Større ryggsekk med et stort hovedrom og flere mindre lommer.
En søt og enkel flerbruksveske som passer til det meste.
Rull til toppen