fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

#Primavera i svart

Om våren ville vært et par sko, hadde de vært som disse!

kr 1 899,00

Limited Edition sko, håndlaget i Colombia.

Skynd deg,
Kun 9 på lager!

Størrelser

Normal i størrelsen. Superkomfortable og ideelle for heldagsbruk takket være lette gummisåler og lær som lett tilpasser seg dine føtter.
Nullstill

Vi falt pladask for denne chunky skoen med snøring . Modellen har to lag mykt skinn. Microsålen er svært lett og samtidig slitesterk, hvilket gjør skoen veldig komfortabel.

Vi ønsker å være et bærekraftig skomerke du kan føle deg trygg på. Vi vil du skal kunne vite hvordan våre sko blir laget, og av hvilket materiale. Vi ønsker å bidra til å redusere klimafotavtrykket til motebransjen, en bransje som står for 10% av verdens klimagassutslipp. Ved å kun produsere sko vi selger i forkant, sikrer vi at vi ikke blir sittende igjen med lager i etterkant.

Made-to-order er langt ifra noe nytt, det var sånn klær og sko ble til i gamle dager.

#Primavera blir produsert av Mussi, en colombiansk skofabrikk.

Mussi startet opp i 1983 in Cúcuta, Colombia. De ble grunnlagt av tre søstre, men nå er det den tredje generasjonen i familiebedriften som styrer. De fokuserer på damesko av godt håndverk, de tar samfunnsansvar seriøst og ønsker å være så bærekraftige som mulig.

En av grunnene til at vi ønsket å samarbeide med nettopp Mussi, var vår felles forståelse og forpliktelse til å lage de beste skoene, på best mulig ansvarlig måte. For Mussi som for oss går sosialt ansvar, bærekraft og kvalitet hånd i hånd.

For eksempel bruker de vannbasert lim, uten kjemikalier. De satser også på teknologi og talent for å minimere rester av råmaterialer i produksjonen.

Men det som virkelig traff oss i hjertet var deres forpliktelse til å sørge for at samtlige arbeidere får grunnleggende utdannelse 💖, som å lese og skrive (analfabetisme eksisterer fortsatt i Colombia), men også tilbud om å fullføre grunnskolen.

Ikke bare er disse skoene fine på utsiden, men det følger med et handlingskort hvor intensjonen er at du skal gjøre gode handlinger i hverdagen. Ideen er at du utfører en god handling første gangen du bruker dine nye Tagyourshoes, og deler i dine sosiale medier for å inspirere hele verden med den gode handlingen du velger å gjøre. 💙

Kundeanmeldelser
5,0 Basert på 1 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Takk for at du sendte inn en anmeldelse!

Din innsats er veldig verdsatt. Del det med vennene dine slik at de kan nyte det også!

Filter Reviews:
TH
14.06.2021
Tone H.
NO NO
Som å gå på en sky🤩

Lette sko å ha på føttene. Enkle å sette på og å ta av. Flott design og kan like gjerne brukes til kjole/skjørt som til bukse/shorts🥰 Hva mer kan vi ønske🤩 Angrer IKKE på kjøpet ihvertfall👍

Smil, dine nye sko vil etterlate et mindre fotavtrykk i verden, men et stort et i ditt hjerte!

En av årsakene til at vi i Tagyourshoes forplikter oss til KUN å produsere i limited edition, er fordi vi er overbevist om at moteindustrien trenger en endring. Vi ønsker å være en del av den endringen ved å skape tidløse, langvarige produkter i stedet for å produsere trender som varer i kort tid og forurenser planeten vår i stor skala.

Gi det videre!

Vi elsker tanken på at sko er mer enn bare et par sko. Vi liker å tenke på det som et verktøy for å kunne utgjøre gode handlinger i hverdagen. Med hvert eneste produkt fra Tagyourshoes følger det med et handlingskort. Tanken er at du skal bruke dette kortet til å gjøre deg selv eller noen andre glad, og gjerne tagge oss i dine sosiale medier for å inspirere andre til å gjøre det samme.

Fra Flisa til hele verden!

Våre sko er designet med norsk personlighet inspirert av naturens dype skoger omringet av frisk luft. Våre sko er produsert for å tåle en hver norsk sesong. Vi bruker blant annet materialer laget av 100% ull, solide gummisåler med gode friksjonsevner og kvalitetsskinn i våre produkter. Dine nye sko er designet for deg som ønsker å nyte norske omgivelser uansett vær. Du vet hva de sier, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig…

Only good (shoe) days ahead!

You may also like...​

Om våren ville vært et par sko, hadde de vært som disse!
Klassisk bag som dekker alle dine behov!
Større ryggsekk med et stort hovedrom og flere mindre lommer.
En søt og enkel flerbruksveske som passer til det meste.
Rull til toppen