fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

#Speranza i Cognac

En fløyelsmyk sandal i semsket skinn.

kr 1 399,00

Limited Edition sandaler, håndlaget i Italia.

Skynd deg,
Kun 1 på lager!

Størrelser

De fleste stolte eierne av #Speranza har valgt å gå for sin normale størrelse.
Nullstill

En asymmetrisk krysstropp som gir feminine og flatterende støtte over rista. En moderne sandal som kan brukes gjennom en hel dag, fra morgen til kveld. Med en komfortabel hel på 1 cm gjør sandalen tidløs og komfortabel.

* Ekte skinn
* 1 cm skinnhel
* Skinnfôret
* Mykt polstret såle
* Skinnsåle
* Håndlaget i Bari, Italy

Ikke bare er disse skoene fine på utsiden, men det følger med et handlinskort hvor intensjonen er at du skal gjøre gode handlinger i hverdagen. Ideen er at du utfører en god handling første gangen du bruker dine nye tagyourshoes, og deler i dine sosiale medier for å inspirere hele verden med den gode handlingen du velger å gjøre. 💙

Det er skomakerne som står for det magiske ved #Speranza. Vi setter stor pris på deres unikhet, og ønsker å vise frem noe av deres historie.

DE.VI.L.SHOES S.R.L. er en familie-skomakerbedrift som har laget lærsandaler til dame og herre i generasjoner.

De følger en fem-stegs prosess for å lage sandalene. Først kjøper de kuskinn som er restmateriale fra matindustrien. Så lager de design som passer det spesifikke skinnet. Det brukes vegetabilske farger og skinnet blir børstet for å få rett finishing. Til slutt blir det lagt til tørk ute i det fri.

Kundeanmeldelser
5,0 Basert på 11 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Takk for at du sendte inn en anmeldelse!

Din innsats er veldig verdsatt. Del det med vennene dine slik at de kan nyte det også!

Filter Reviews:
EL
27.01.2021
Elizabeth L.
NO NO
Tidløse, lekker og gode.

Over all forventning på service! Bestilte feil str, tok kontakt via chatten og fikk tilsendt den str jeg trodde jeg skulle ha. ( Før de ble sendt ) Det ble for stort og når jeg igjen tok kontakt over chatten ble det ordnet med engang, fikk Mail om at det var en forsendelse som ventet på å bli sendt til meg før chatten var over. Selve sandalene er pene, elegante og hverdagslig. Tidløs. Lette på foten og gode å gå med. Jeg har noe smal rist, derfor trengte jeg ikke å ta en ekstra cm slik som det var anbefalt ved strguiden. Tusen takk for sandaler og fantastisk service! Gleder meg til å bruke de ute om sommeren nå.

EK
06.08.2020
Emilie K.
Norway Norway
Sommer favoritt

Nye sandaler til ferien! En romslig sandal som gir inntrykk av en slank fot, elegant og pen sandal. God kvalitet og nydelig farge :)

17.07.2020
Nina Ø.
NO NO
Superfine!

Enkle, gode, tidløse og superfine sandaler som passer til det meste av antrekk. En sommerfavoritt 🥰

KH
30.06.2020
Kim H.
Norway Norway
Sommeren hit

Perfekt forklaring av størrelse, de passet perfekt. Sandalene er fantastiske på foten og passer til alt. Elsker fargen, skinnet og designet #Speranza Tusen takk :)

ED
30.06.2020
Eline D.
NO NO
Fantastiske sko

Elsker de! Så behagelige. Bruker de hver dag💛

Smil, dine nye sko vil etterlate et mindre fotavtrykk i verden, men et stort et i ditt hjerte!

En av årsakene til at vi i Tagyourshoes forplikter oss til KUN å produsere i limited edition, er fordi vi er overbevist om at moteindustrien trenger en endring. Vi ønsker å være en del av den endringen ved å skape tidløse, langvarige produkter i stedet for å produsere trender som varer i kort tid og forurenser planeten vår i stor skala.

Gi det videre!

Vi elsker tanken på at sko er mer enn bare et par sko. Vi liker å tenke på det som et verktøy for å kunne utgjøre gode handlinger i hverdagen. Med hvert eneste produkt fra Tagyourshoes følger det med et handlingskort. Tanken er at du skal bruke dette kortet til å gjøre deg selv eller noen andre glad, og gjerne tagge oss i dine sosiale medier for å inspirere andre til å gjøre det samme.

Fra Flisa til hele verden!

Våre sko er designet med norsk personlighet inspirert av naturens dype skoger omringet av frisk luft. Våre sko er produsert for å tåle en hver norsk sesong. Vi bruker blant annet materialer laget av 100% ull, solide gummisåler med gode friksjonsevner og kvalitetsskinn i våre produkter. Dine nye sko er designet for deg som ønsker å nyte norske omgivelser uansett vær. Du vet hva de sier, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig…

Only good (shoe) days ahead!

You may also like...​

Elegante og praktiske på samme tid!
Opplev nye steder med en bagasjetag i vegansk lær, spesielt tilpasset deg!
Rull til toppen