fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

#Speranza i Natural

Elegante og praktiske på samme tid!

kr 1 399,00

Limited Edition sandaler, håndlaget i Italia.

Skynd deg,
Kun 2 på lager!

Størrelser

De fleste stolte eierne av #Speranza har valgt å gå for sin normale størrelse.
Nullstill

En asymmetrisk krysstropp som gir feminine og flatterende støtte over rista. En moderne sandal som kan brukes gjennom en hel dag, fra morgen til kveld. Med en komfortabel hel på 1 cm gjør sandalen tidløs og komfortabel.

* Ekte skinn
* 1 cm skinnhel
* Skinnfôret
* Mykt polstret såle
* Skinnsåle
* Håndlaget i Bari, Italy

Ikke bare er disse skoene fine på utsiden, men det følger med et handlinskort hvor intensjonen er at du skal gjøre gode handlinger i hverdagen. Ideen er at du utfører en god handling første gangen du bruker dine nye tagyourshoes, og deler i dine sosiale medier for å inspirere hele verden med den gode handlingen du velger å gjøre. 💙

Det er skomakerne som står for det magiske ved #Speranza. Vi setter stor pris på deres unikhet, og ønsker å vise frem noe av deres historie.

DE.VI.L.SHOES S.R.L. er en familie-skomakerbedrift som har laget lærsandaler til dame og herre i generasjoner.

De følger en fem-stegs prosess for å lage sandalene. Først kjøper de kuskinn som er restmateriale fra matindustrien. Så lager de design som passer det spesifikke skinnet. Det brukes vegetabilske farger og skinnet blir børstet for å få rett finishing. Til slutt blir det lagt til tørk ute i det fri.

Kundeanmeldelser
5,0 Basert på 2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Takk for at du sendte inn en anmeldelse!

Din innsats er veldig verdsatt. Del det med vennene dine slik at de kan nyte det også!

Filter Reviews:
EK
06.08.2020
Emilie K.
Norway Norway
Sommer favoritt

Nye sandaler til ferien! En romslig sandal som gir inntrykk av en slank fot, elegant og pen sandal. God kvalitet og nydelig farge :)

24.06.2020
Nina Ø.
NO NO
Råflotte sandaler 🤩

En lett og lekker sandal som passer til det meste, måtte gå de inn litt, men ikke ubehagelige av den grunn! En sommerfavoritt som er like fin til bukser&shorts som til kjole❣️

Smil, dine nye sko vil etterlate et mindre fotavtrykk i verden, men et stort et i ditt hjerte!

En av årsakene til at vi i Tagyourshoes forplikter oss til KUN å produsere i limited edition, er fordi vi er overbevist om at moteindustrien trenger en endring. Vi ønsker å være en del av den endringen ved å skape tidløse, langvarige produkter i stedet for å produsere trender som varer i kort tid og forurenser planeten vår i stor skala.

Gi det videre!

Vi elsker tanken på at sko er mer enn bare et par sko. Vi liker å tenke på det som et verktøy for å kunne utgjøre gode handlinger i hverdagen. Med hvert eneste produkt fra Tagyourshoes følger det med et handlingskort. Tanken er at du skal bruke dette kortet til å gjøre deg selv eller noen andre glad, og gjerne tagge oss i dine sosiale medier for å inspirere andre til å gjøre det samme.

Fra Flisa til hele verden!

Våre sko er designet med norsk personlighet inspirert av naturens dype skoger omringet av frisk luft. Våre sko er produsert for å tåle en hver norsk sesong. Vi bruker blant annet materialer laget av 100% ull, solide gummisåler med gode friksjonsevner og kvalitetsskinn i våre produkter. Dine nye sko er designet for deg som ønsker å nyte norske omgivelser uansett vær. Du vet hva de sier, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig…

Only good (shoe) days ahead!

You may also like...​

En fløyelsmyk sandal i semsket skinn.
Elegante og praktiske på samme tid!
En søt og enkel flerbruksveske som passer til det meste.
Rull til toppen