fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

#theBright i brun

Vinterskoen som gjør kalde dager enklere og lysere.

kr 1 399,00

Det finnes kun 50 par som meg i hele verden!

Skynd deg,
Kun 10 på lager!

Størrelser

 Disse skoene er normale i størrelsen
Nullstill

Er du klar for å nyte frisk luft uavhengig av været? Det er ingenting som kan stoppe oss! Jeg ble designet for å gjøre kalde dager enklere, til og med lysere! Sammen kan vi gjøre hva som helst. Og best av alt? Vi ser alltid bra ut. Navnet mitt er #theBright og intensjonen min er å få deg til å smile hver gang du ser ned!

* Oljet og semsket skinn
* Skinnfor
* Anti-skli gummi sale med tekstur for grep og komfort
* 3 cm høy hel
* Stor, gullfarget spenne
* Komfortabel innersåle

Ikke bare er disse skoene fine på utsiden, men det følger med et handlingskort hvor intensjonen er at du skal gjøre gode handlinger i hverdagen. Ideen er at du utfører en god handling første gangen du bruker dine nye Tagyourshoes, og deler i dine sosiale medier for å inspirere hele verden med den gode handlingen du velger å gjøre. 💙

Fjern først flekkene med en fuktig klut eller børste, før du bruker en nøytral skokrem uten farge for å beholde den originale fargen på skoen. Dersom du ønsker å friske opp fargen, kan du bruke en farget skokrem. Impregneringen og skokremen påføres med en klut eller børste, gjerne flere ganger i måneden ved hyppig bruk.

Kundeanmeldelser
4,7 Basert på 6 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Takk for at du sendte inn en anmeldelse!

Din innsats er veldig verdsatt. Del det med vennene dine slik at de kan nyte det også!

Filter Reviews:
JE
13.04.2020
Janine E.
NO NO
Fantastisk service

Jeg klarte å bestille str 40, men skulle ha str 37. Jeg måtte bytte skoene, og Luisa møtte meg kl 22 på 1.påskedag i butikken hennes for at jeg fikk byttet skoene. Tusen takk ❤️ Jeg elsker alle parene jeg har kjøpt av henne, men the Bright er nok de jeg liker best til nå. Jeg har både disse skoene og i svart med rød reim. Anbefales 👌

TK
22.10.2019
Torill K.
NO NO
Røffe og stilige vintersko

Veldig fornøyd med mine nye vintersko. Skoene er røffe men samtidig nette. De er akkurat passe annerledes, slik at de skiller seg litt ut samtidig som de passer til det meste. Komfortable sko, med god passform og normal størrelse.

LL
23.11.2018
Linda L.
NO
Fantastisk kule

De er så utrolig kule og fine, men de var dessverre for smale for foten min. I tillegg ble de for små – det sto at de kunne være litt store i str, så det var anbefalt å gå litt ned hvis du vippet mellom to str. Det stemte ikke for min del. Det ble dessverre retur. Veldig synd!

RV
21.11.2018
Rikke V.
NO
God service

Jeg er fornøyd med servicen, og skoene er fine. Den ene gnager og må gås ut, men det er sånt som skjer.

CM
28.11.2017
Christine M.
Dette er noen flotte sko.

Dette er noen flotte sko. Ferdig snakka:)

Smil, dine nye sko vil etterlate et mindre fotavtrykk i verden, men et stort et i ditt hjerte!

En av årsakene til at vi i Tagyourshoes forplikter oss til KUN å produsere i limited edition, er fordi vi er overbevist om at moteindustrien trenger en endring. Vi ønsker å være en del av den endringen ved å skape tidløse, langvarige produkter i stedet for å produsere trender som varer i kort tid og forurenser planeten vår i stor skala.

Gi det videre!

Vi elsker tanken på at sko er mer enn bare et par sko. Vi liker å tenke på det som et verktøy for å kunne utgjøre gode handlinger i hverdagen. Med hvert eneste produkt fra Tagyourshoes følger det med et handlingskort. Tanken er at du skal bruke dette kortet til å gjøre deg selv eller noen andre glad, og gjerne tagge oss i dine sosiale medier for å inspirere andre til å gjøre det samme.

Fra Flisa til hele verden!

Våre sko er designet med norsk personlighet inspirert av naturens dype skoger omringet av frisk luft. Våre sko er produsert for å tåle en hver norsk sesong. Vi bruker blant annet materialer laget av 100% ull, solide gummisåler med gode friksjonsevner og kvalitetsskinn i våre produkter. Dine nye sko er designet for deg som ønsker å nyte norske omgivelser uansett vær. Du vet hva de sier, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig…

Only good (shoe) days ahead!

You may also like...​

Vinterskoen som gjør kalde dager enklere og lysere.
Rull til toppen