fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

#theDashing i grå

Stødig og elegant, med 100% ullfôr.

kr 1 599,00

Limited Edition sko av kun 50 par.

Skynd deg,
Kun 36 på lager!

Størrelser

Velg din vanlige størrelse om du ønsker ekstra plass for ullsåle og tykke sokker. Dersom du imidlertid tenker å bruke vanlige, tynne sokker, bør du derfor gå ned en størrelse.
Nullstill

#theDashing er en elegant ankelstøvlett med en robust og stødig såle 💃🏽 Støvletten er i en semsket skinnkvalitet, og har et tynt lag av ullfôr. Glidelås i gull på skaftets utside gir det lille ekstra, i tillegg til en børstet struktur i skinnet som gjør de mer mottagelig for snø og sludd ❄ Limited Edition ankelskoletter, designet på Flisa for norske forhold!

* Semsket skinn
* 100 % innvendig ullfôr
* 6,5 cm høye hæler
* Gummisåle
* Dempende innersåle
* Kommer med en oppfordring om å gjøre en god handling.

Ikke bare er disse skoene fine på utsiden, men det følger med et handlingskort hvor intensjonen er at du skal gjøre gode handlinger i hverdagen. Ideen er at du utfører en god handling første gangen du bruker dine nye Tagyourshoes, og deler i dine sosiale medier for å inspirere hele verden med den gode handlingen du velger å gjøre. 💙

For å fjerne flekker på denne type fabrikat må du bruke en børste laget for semsket skinn. Bruk så en fuktig klut eller en egnet sjampo for å rengjøre skoen, før du påfører en sprayimpregnering som beskytter mot fukt og skitt. Ønsker du å friske opp fargen kan du bruke en flytende skokrem eller spray laget for semsket skinn.

Kundeanmeldelser
5,0 Basert på 3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Takk for at du sendte inn en anmeldelse!

Din innsats er veldig verdsatt. Del det med vennene dine slik at de kan nyte det også!

Filter Reviews:
LI
28.04.2021
Laila I.
NO NO
The Dashing

Fornøyd med kjøpet👍�😃😃Nydelig farge og gode å ha på😃Laila S

AD
26.04.2021
Alina D.
NO NO
Superfornøyd kunde – igjen :)

Disse skoene er utrolig pene på foten, men ikke minst myke og deilige å gå i. Jeg har allerede brukt mine mange timer og er superfornøyd. Tommel opp på alle måter!

NJ
01.12.2019
Nina J.
NO NO
Fantastisk skolett!

Supre skoletter ❤️ stolt eier av et par i grått og et par i burgunder av «theDashing» og det er ganske enkelt fordi det er de mest behagelige skolettene jeg noen gang har hatt! Og de passer til omtrent alle anledninger. Et must i garderoben😍

Smil, dine nye sko vil etterlate et mindre fotavtrykk i verden, men et stort et i ditt hjerte!

En av årsakene til at vi i Tagyourshoes forplikter oss til KUN å produsere i limited edition, er fordi vi er overbevist om at moteindustrien trenger en endring. Vi ønsker å være en del av den endringen ved å skape tidløse, langvarige produkter i stedet for å produsere trender som varer i kort tid og forurenser planeten vår i stor skala.

Gi det videre!

Vi elsker tanken på at sko er mer enn bare et par sko. Vi liker å tenke på det som et verktøy for å kunne utgjøre gode handlinger i hverdagen. Med hvert eneste produkt fra Tagyourshoes følger det med et handlingskort. Tanken er at du skal bruke dette kortet til å gjøre deg selv eller noen andre glad, og gjerne tagge oss i dine sosiale medier for å inspirere andre til å gjøre det samme.

Fra Flisa til hele verden!

Våre sko er designet med norsk personlighet inspirert av naturens dype skoger omringet av frisk luft. Våre sko er produsert for å tåle en hver norsk sesong. Vi bruker blant annet materialer laget av 100% ull, solide gummisåler med gode friksjonsevner og kvalitetsskinn i våre produkter. Dine nye sko er designet for deg som ønsker å nyte norske omgivelser uansett vær. Du vet hva de sier, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig…

Only good (shoe) days ahead!

You may also like...​

Et par sko som passer til alt, alltid!
En elegant ankelstøvlett i semsket skinn, som passer like godt til hverdag som til fest!
En stødig og komfortabel ankelstøvlett!
En stødig og komfortabel ankelstøvlett!
Rull til toppen