fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

#theBold i svart

En elegant vintersko, med ullfor og forhøyet såle.

kr 1 699,00

Limited Edition sko av kun 40 par.

Skynd deg,
Kun 2 på lager!

Størrelser

#theBold er normal i størrelsen
Nullstill

Til deg som ønsker varme og gode sko 😍 #theBold er nesten utsolgt i alle størrelser, så ikke vent for lenge med å klikke hjem ditt par!

En elegant vintersko som vi har lagt vår forkjærlighet for. #TheBold får hvert antrekk til å skille seg ut, og får oss til å smile fra øre til øre hver gang vi tar de på. Vi liker at det innvendige fôret holder føttene varme, samtidig som det høye skaftet er praktisk på en snøværsdag. Vi elsker de kule lissene som gir en kul kontrast til denne klassiske vinterskoen. Vi har testet og forsikret oss om at #TheBold har alle egenskaper en vintersko behøver.

* Oljet skinn
* 100 % ullfôr
* Strukturert og forhøyet 4 cm såle
* Lisser i kontrastafarge

Ikke bare er disse skoene fine på utsiden, men det følger med et handlingskort hvor intensjonen er at du skal gjøre gode handlinger i hverdagen. Ideen er at du utfører en god handling første gangen du bruker dine nye Tagyourshoes, og deler i dine sosiale medier for å inspirere hele verden med den gode handlingen du velger å gjøre. 💙

Fjern først flekkene med en fuktig klut eller børste, før du bruker en nøytral skokrem uten farge for å beholde den originale fargen på skoen. Dersom du ønsker å friske opp fargen, kan du bruke en farget skokrem. Impregneringen og skokremen påføres med en klut eller børste, gjerne flere ganger i måneden ved hyppig bruk.

Kundeanmeldelser
5,0 Basert på 5 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Takk for at du sendte inn en anmeldelse!

Din innsats er veldig verdsatt. Del det med vennene dine slik at de kan nyte det også!

Filter Reviews:
O
20.11.2020
Oline
Norway Norway
The Bold i svart!

Kjempegode sko, og ikke minst supertøffe til både kjole/skjørt og bukse 🤩 Tusen takk for kjempebra servise🙂

BG
02.11.2020
Berit G.
NO NO
Helt perfekt!

Riktig størrelse, behagelige på foten og en service man sjelden opplever maken til!

MM
05.02.2020
Maren M.
NO NO
Verdens beste og kuleste vintersko !

Jeg har nå brukt theBold i noen uker, og jeg virkelig elsker de ! Ikke bare er de skikkelig kule og unike, men de er veldig gode å gå i og du holder deg god og varm på føttene. Tusen takk for helt fantastiske sko ❤

M
08.12.2019
Mona
Norway Norway
The Bold i svart

Fantastiske sko. Til en med «vanskelige» ben er disse skoene/støvlene helt utrolig.

BS
05.12.2019
Bente S.
NO NO
TheBold i svart

Veldig gode sko, så disse anbefales virkelig

Smil, dine nye sko vil etterlate et mindre fotavtrykk i verden, men et stort et i ditt hjerte!

En av årsakene til at vi i Tagyourshoes forplikter oss til KUN å produsere i limited edition, er fordi vi er overbevist om at moteindustrien trenger en endring. Vi ønsker å være en del av den endringen ved å skape tidløse, langvarige produkter i stedet for å produsere trender som varer i kort tid og forurenser planeten vår i stor skala.

Gi det videre!

Vi elsker tanken på at sko er mer enn bare et par sko. Vi liker å tenke på det som et verktøy for å kunne utgjøre gode handlinger i hverdagen. Med hvert eneste produkt fra Tagyourshoes følger det med et handlingskort. Tanken er at du skal bruke dette kortet til å gjøre deg selv eller noen andre glad, og gjerne tagge oss i dine sosiale medier for å inspirere andre til å gjøre det samme.

Fra Flisa til hele verden!

Våre sko er designet med norsk personlighet inspirert av naturens dype skoger omringet av frisk luft. Våre sko er produsert for å tåle en hver norsk sesong. Vi bruker blant annet materialer laget av 100% ull, solide gummisåler med gode friksjonsevner og kvalitetsskinn i våre produkter. Dine nye sko er designet for deg som ønsker å nyte norske omgivelser uansett vær. Du vet hva de sier, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig…

Only good (shoe) days ahead!

You may also like...​

En elegant vintersko, med ullfor og forhøyet såle.
kr 450
Like fin som veske -og ryggsekk!
kr 850
Robuste snøreboots med ull på innsiden!
Rull til toppen