fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

#theHip i grønn

En kul vintersko med masse ull på innsiden!

kr 1 499,00

Limited Edition sko av kun 55 par.

Skynd deg,
Kun 25 på lager!

Størrelser

#theHip er normal i størrelsen
Nullstill

En vintersko er ikke bare en vintersko.. For oss handler det om å gi deg en helhetlig opplevelse 💖 Vi har et ønske om at skoene vi designer skal gi deg en god følelse av trygghet, tilhørighet og glede. Sko med flere egenskaper og muligheter for å uttrykke følelser! #theHip skal holde føttene dine varme, holde deg trygg på vinterføre og gjøre deg glad!

* Semsket skinnkvalitet
* 100 % ullfôr
* Strukturert og forhøyet 4 cm såle
* Lisser med refleks

Ikke bare er disse skoene fine på utsiden, men det følger med et handlingskort hvor intensjonen er at du skal gjøre gode handlinger i hverdagen. Ideen er at du utfører en god handling første gangen du bruker dine nye Tagyourshoes, og deler i dine sosiale medier for å inspirere hele verden med den gode handlingen du velger å gjøre. 💙

Fjern først flekkene med en fuktig klut eller børste, før du bruker en nøytral skokrem uten farge for å beholde den originale fargen på skoen. Dersom du ønsker å friske opp fargen, kan du bruke en farget skokrem. Impregneringen og skokremen påføres med en klut eller børste, gjerne flere ganger i måneden ved hyppig bruk.

Kundeanmeldelser
4,8 Basert på 6 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Takk for at du sendte inn en anmeldelse!

Din innsats er veldig verdsatt. Del det med vennene dine slik at de kan nyte det også!

Filter Reviews:
HM
19.10.2020
Heidi M.
NO NO
Beste vinterskoa jeg har hatt!

Fantastisk gode sko! Nå gleder jeg meg til vinteren for første gang på mange år. Myke og lette. Har prøvd de og falt pladask! Skoeska var jo en gave i seg selv – til å bli glad av 😍! Det blir å bestille flere sko så snart jeg får anledning 👌�

MJ
07.10.2020
Marianne J.
NO NO
The hip in green

Gode på foten, varme og utrolig kuul farge! Normal i størrelse.

KN
24.03.2020
Kristin N.
NO NO
Vår/ vintersko

Skoene er kule og varme. Trenger å blokke de litt for å få plass til en såle. Kanskje litt trange i front. Fargen er petrol👍 Og lekker

WF
05.12.2019
Wenche F.
NO NO
#theHip

Skoene er supre! Da festet til skolissen løsnet, var det null stress å få fikset det. Super service i tillegg til fine og gode sko!

EL
02.12.2019
Elizabeth L.
NO NO
Fornøyd.

De er utrolig lette på foten. Det er ikke typisk for vintersko. Myke og veldig behagelig inni. Sålen testet jeg på ordentlig holke-føre, 10 av 10 stjerner på det altså! Eneste er at det ser ut til at det ser ut som sømmen utenpå har røket på 1 sted. Jeg har kun brukt de noen få ganger. Ellers digger jeg fargen og de råeste skolissene jeg noensinne har hatt!

Smil, dine nye sko vil etterlate et mindre fotavtrykk i verden, men et stort et i ditt hjerte!

En av årsakene til at vi i Tagyourshoes forplikter oss til KUN å produsere i limited edition, er fordi vi er overbevist om at moteindustrien trenger en endring. Vi ønsker å være en del av den endringen ved å skape tidløse, langvarige produkter i stedet for å produsere trender som varer i kort tid og forurenser planeten vår i stor skala.

Gi det videre!

Vi elsker tanken på at sko er mer enn bare et par sko. Vi liker å tenke på det som et verktøy for å kunne utgjøre gode handlinger i hverdagen. Med hvert eneste produkt fra Tagyourshoes følger det med et handlingskort. Tanken er at du skal bruke dette kortet til å gjøre deg selv eller noen andre glad, og gjerne tagge oss i dine sosiale medier for å inspirere andre til å gjøre det samme.

Fra Flisa til hele verden!

Våre sko er designet med norsk personlighet inspirert av naturens dype skoger omringet av frisk luft. Våre sko er produsert for å tåle en hver norsk sesong. Vi bruker blant annet materialer laget av 100% ull, solide gummisåler med gode friksjonsevner og kvalitetsskinn i våre produkter. Dine nye sko er designet for deg som ønsker å nyte norske omgivelser uansett vær. Du vet hva de sier, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig…

Only good (shoe) days ahead!

You may also like...​

Laget i vegansk lær, med plass til 7 kort og egen lomme til sedler.
En kul vintersko med masse ull på innsiden!
En kul vintersko med masse ull på innsiden!
kr 350
Pen clutch i semsket skinn!
Rull til toppen