fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

#theHip i svart

En kul vintersko med masse ull på innsiden!

kr 1 499,00

Limited Edition sko av kun 60 par.

Skynd deg,
Kun 19 på lager!

Størrelser

#theHip er normal i størrelsen
Nullstill

En vintersko er ikke bare en vintersko.. For oss handler det om å gi deg en helhetlig opplevelse 💖 Vi har et ønske om at skoene vi designer skal gi deg en god følelse av trygghet, tilhørighet og glede. Sko med flere egenskaper og muligheter for å uttrykke følelser! #theHip skal holde føttene dine varme, holde deg trygg på vinterføre og gjøre deg glad!

* Semsket skinnkvalitet
* 100 % ullfôr
* Strukturert og forhøyet 4 cm såle
* Lisser med refleks

Ikke bare er disse skoene fine på utsiden, men det følger med et handlingskort hvor intensjonen er at du skal gjøre gode handlinger i hverdagen. Ideen er at du utfører en god handling første gangen du bruker dine nye Tagyourshoes, og deler i dine sosiale medier for å inspirere hele verden med den gode handlingen du velger å gjøre. 💙

Fjern først flekkene med en fuktig klut eller børste, før du bruker en nøytral skokrem uten farge for å beholde den originale fargen på skoen. Dersom du ønsker å friske opp fargen, kan du bruke en farget skokrem. Impregneringen og skokremen påføres med en klut eller børste, gjerne flere ganger i måneden ved hyppig bruk.

Kundeanmeldelser
5,0 Basert på 6 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Takk for at du sendte inn en anmeldelse!

Din innsats er veldig verdsatt. Del det med vennene dine slik at de kan nyte det også!

Filter Reviews:
M
02.02.2021
Mona
NO NO
Varme sko!

Akkurat fått skoene med ullfôr i hus! Deilige å ha på og sko litt utenom det vanlige😊 Gleder meg til å ta dem i bruk!

WK
26.02.2020
wenche K.
NO NO
Thehip

Helt perfekte.Varme, lette og «tøffe».Meget bra service.😊👌

AN
01.02.2020
Agnethe N.
NO NO
Stilige og behagelige sko!

Jeg er kjempefornøyd! Endelig et vinterskopar som er hippe, varme og behagelige. I tillegg har de et veldig godt grep på snø og glatt føre. Digger refleksdetaljen i lissene :)

CT
27.12.2019
Camilla T.
NO NO
#theHip

Fantastisk gode sko. Passet perfekt. Varme, lette og kule. Såler som ikke sklir på glatte veier. Er veldig fornøyd :-)

LS
30.11.2019
Linn S.
NO NO
Verdens beste vintersko!

#theHip er helt klart mine favorittsko om dagen. De er gode og varme, stilige og ikke minst; utrolig behagelige å ha på seg<3

Smil, dine nye sko vil etterlate et mindre fotavtrykk i verden, men et stort et i ditt hjerte!

En av årsakene til at vi i Tagyourshoes forplikter oss til KUN å produsere i limited edition, er fordi vi er overbevist om at moteindustrien trenger en endring. Vi ønsker å være en del av den endringen ved å skape tidløse, langvarige produkter i stedet for å produsere trender som varer i kort tid og forurenser planeten vår i stor skala.

Gi det videre!

Vi elsker tanken på at sko er mer enn bare et par sko. Vi liker å tenke på det som et verktøy for å kunne utgjøre gode handlinger i hverdagen. Med hvert eneste produkt fra Tagyourshoes følger det med et handlingskort. Tanken er at du skal bruke dette kortet til å gjøre deg selv eller noen andre glad, og gjerne tagge oss i dine sosiale medier for å inspirere andre til å gjøre det samme.

Fra Flisa til hele verden!

Våre sko er designet med norsk personlighet inspirert av naturens dype skoger omringet av frisk luft. Våre sko er produsert for å tåle en hver norsk sesong. Vi bruker blant annet materialer laget av 100% ull, solide gummisåler med gode friksjonsevner og kvalitetsskinn i våre produkter. Dine nye sko er designet for deg som ønsker å nyte norske omgivelser uansett vær. Du vet hva de sier, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig…

Only good (shoe) days ahead!

You may also like...​

En kul vintersko med masse ull på innsiden!
En kul vintersko med masse ull på innsiden!
En søt og enkel flerbruksveske som passer til det meste.
Rull til toppen