fbpx

Limited edition shoes for limited edition people

Aka du og alle andre, skynd deg 😉

Designet på Flisa

Eller som vi liker å kalle det, Innlandets fashion hovedstad 😎

Sjekk ut salget!

Er du heldig, så har vi fortsatt din størrelse ✨

Women on a mission Ryggsekk

Like fin som veske -og ryggsekk!

kr 899,00

Kul fakta: Det finnes kun 90 stk i hele verden!

Skynt deg,
Kun 36 på lager!

Nullstill

* Justerbare skulderremmer
* Bærehåndtak
* Hovedlomme med sølvfarget glidelås
* Glidelås bak
* To glidelåser i front på hver side
* Imitert skinn i sort
* Bredde 29 cm
* Høyde 31 cm
* Vidde 13 cm

Ikke bare er denne bagen fin på utsiden, men det følger med et handlingskort hvor intensjonen er at du skal gjøre gode handlinger i hverdagen. Ideen er at du utfører en god handling første gangen du bruker din nye bag , og deler i dine sosiale medier for å inspirere hele verden med den gode handlingen du velger å gjøre. 💙

1. Microfiber the dirt away: Once a week, dust your purse with a thick microfiber cloth to remove dust & other loose debris.
2. Gently clean with a baby wipe: Just like caring for your real leather bag, wipe your faux leather bag with an alcohol-free baby wipe.

Limited edition ryggsekk med god plass til alt du trenger å ha med deg i hverdagen. Med totalt fem glidelåser kan du enkelt organisere tingene dine. Sekken har justerbare skulderremmer som du selv tilpasser etter behov. Denne er laget spesielt til deg, «Women on a mission». En praktisk og fin ryggsekk som passer til alt! 

Kundeanmeldelser
5,0 Basert på 3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Takk for at du sendte inn en anmeldelse!

Din innsats er veldig verdsatt. Del det med vennene dine slik at de kan nyte det også!

Filter Reviews:
L
19.08.2020
Lise
Norway Norway
Denne vil du like godt!

Har skjelden vært så fornøyd med ei veske/sekk som denne. Passer til absolutt alle anledninger, god plass, flere smarte romløsninger, kan brukes både som sekk og veske over skulderen, med plass til alt du måtte trenge i løpet av dagen. Smart og godt kjøp rett og slett, og jeg har vondt for å tro at du vil angre:) som sagt: Et av mine aller beste kjøp på veskefronten noen sinne, og det sier igrunnen sitt:)

H
18.09.2019
Hanne
Enkel og pen

Superfornøyd med sekken. God plass. Fin å se på. Kan brukes over skulderen som veske eller som sekk siden det er seler tilpasset begge bruksmåter.

NJ
12.07.2019
Nina J.
NO NO
Kjempefin!

Stilig og praktisk sekk, passe stor med flere praktiske lommer. En super hverdags-sekk med plass til det man måtte trenge ila dagen :-)

Smil, dine nye sko vil etterlate et mindre fotavtrykk i verden, men et stort et i ditt hjerte!

En av årsakene til at vi i Tagyourshoes forplikter oss til KUN å produsere i limited edition, er fordi vi er overbevist om at moteindustrien trenger en endring. Vi ønsker å være en del av den endringen ved å skape tidløse, langvarige produkter i stedet for å produsere trender som varer i kort tid og forurenser planeten vår i stor skala.

Gi det videre!

Vi elsker tanken på våre produkter er mer enn bare produkter. Vi liker å tenke på de som verktøy for å kunne utgjøre gode handlinger i hverdagen. Med hvert eneste produkt fra Tagyourshoes følger det med et handlingskort. Tanken er at du skal bruke dette kortet til å gjøre deg selv eller noen andre glad, og gjerne tagge oss i dine sosiale medier for å inspirere andre til å gjøre det samme.

Fra Flisa til
hele verden!

Våre produkter er designet med norsk personlighet inspirert av naturens dype skoger omringet av frisk luft.  

All the women on a mission deserves unique limited edition kind accessories!

You may also like...​

Elegante og praktiske på samme tid!
En myk sko som former seg etter føttene dine.
En elegant vintersko, med ullfor og forhøyet såle.
Skoene som gir deg det lille ekstra!
Rull til toppen