Vår historie

Vår historie

Vi er et skomerke lokalisert i hjertet av den norske skogen. Vår inspirasjon kommer hovedsakelig fra den skandinaviske livsstilen, dens kultur og menneskene. Vårt mål er å skape disse verdiene om til sko.

Vårt oppdrag er å designe sko som inspirerer deg til å lage historie sammen med dem, og at det vil minne deg på å smile hver gang du ser ned 🙂

Vi startet opp Tagyourshoes i 2013 med en visjon om å bruke skoene våre som et verktøy for å skape en positiv innvirkning i verden. Dette er grunnen til at alle Tagyourshoes par kommer med en ”act of kindness” som vi oppfordrer deg til å gjøre og dele i sosiale medier for å inspirere andre. TAGyourshoes.

 

VISJON


VI ØNSKER Å SKAPE EN POSITIV INNVIRKNING I VERDEN OG I VÅRE KUNDERS LIV  ved å levere inspirasjon gjennom sko. Vi tror at ved å få hjertet ditt til å smile med vårt design, kommer du til å dele denne følelsen overalt hvor du går.

 

OPPDRAG


VI DESIGNER SKO SOM VIL INSPIRERE DEG TIL Å SKAPE HISTORIE MED DEM. Når vi designer skoene våre tenker vi på hvordan du kan nyte de, og hvordan du vil føle deg når du har de på. For oss handler det om følelsene vi kan skape i ditt iv med produktene vi designer.

WE’RE A PAY IT FORWARD COMPANY.

DESIGN SOM EN PARTNER FOR FORANDRING.

Skoene dine burde samsvare med dine grunnleggende verdier.

Vi tror at våre sko har styrken til å være mer enn bare sko. Vi designer dem for at de skal være en påminnelse om hvor fantastisk du er og hvor snill du kan være med andre. ”Acts of kindness”, uansett hvor liten, har styrken til å endre verden. Ved å utføre dem kan vi skape en positiv innvirkning i livene til andre og være en inspirasjon for de til å gjøre det samme videre. Vennlighet er et universalt språk!

 • Jan212019

  #GjørNoenGlad Jul 2018 Colombia

 • Oct022018

  Månedens gode handling: ROSA SLØYFE-AKSJONEN 💞

 • Dec062017

  Our idea of Christmas

 • May202017

  #17.mai frokost

Load More

Luisa’s instagram

VÅR GRUNNLEGGER


Luisa Arango er en colombiansk italiensk motedesigner som har sterk tro på å designe produkter som inspirerer.

Født og oppvokst i Medellin Colombia, ble Luisa oppmerksom på sosial urettferdighet og ulikhet allerede i oppveksten. Det var ikke før hun hadde jobbet på ulike områder innen moteindustrien i Europa og Asia at hun følte et ansvar for å skape et merke som mikset design og sosial forandring. Etter å ha deltatt på ”21 days of kindness” ble ideen om å bruke mote som verktøy for å skape en positiv innvirkning materialisert. TAGyourshoes.

”Det handler om følelsene du kan inspirere i noens liv med produktene du designer.”