fbpx

Personvern

Ordene på alles`lepper – Datasikkerhet

Bekymre deg ikke! Vi gjør kun det som er riktig for deg. 🙂

Personvern (GDPR)
Tagyourshoes håndterer kundenes personopplysninger og betalingsinformasjon på en sikker og betryggende måte.

Når du handler hos oss lagrer vi:
Navn, adresse, mobilnummer og epostadresse.  Dette er data vi trenger for å levere varene til deg med Postenord, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen.
Informasjon om varer du har kjøpt blir også lagret i fall vi trenger den i forbindelse med regnskapsføring og eventuell garanti-/returhåndtering.
Kortnummer oppbevares ikke av Tagyourshoes.

Tredjepart
Vi selger ikke personopplysninger videre til tredjepart. Informasjonen blir heller ikke byttet eller videreformidlet til tredjepart. Relevante opplysninger for å kunne gjennomføre handelen deles med betalingspartner og transportør.

Imidlertid har enkelte tredjeparts-tjenesteleverandører som betalingsmottakere og andre transaksjonsprosessorer deres egen personvernpolicy i forhold til den informasjonen de må ha ved betaling av kjøpet ditt.

Vi anbefaler at du leser deres privatpolicy, slik at du vet hvilken personlig informasjon som vil bli brukt av de ulike tilbyderne.

Mail Chimp https://mailchimp.com/legal/privacy/
Google Analytics https://policies.google.com/privacy
Facebook https://www.facebook.com/full_data_use_policy
Instagram https://support.google.com/youtube/answer/7671399?hl=en

 

Tredjeparten vi bruker for å gjennomføre handelen er Klarna. Dette gjør vi for å kunne tilby våre kunder en trygg og god betalingsmåte. Klarna´s hovedkontor holder til på Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige og er registrert under det svenske selskapsregistret med registreringsnummer 556737-0431 og er lisensiert og kontrollert av Swedish Financial Supervisory Authority (www.fi.se), Box 7821, 10397 Stockholm, Sverige, og det svenske Data Protection Authority (http://www.datainspektionen.se/in-english/), Box 8114, 10420 Stockholm, Sverige. For å lese mer om deres personvernpolicy, vennligst se på hjemmesiden deres her: http://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/Klarna/en_gb/privacy

Google Analytics
Tagyourshoes bruker statistikkverktøyet Google Analytics. Vi kan på den måten innhente generell informasjon om trafikk på sidene våre og analysere deretter. Vi analyserer ikke enkeltkunder eller enkeltordre. 

Sosiale medier 

Tagyourshoes er bygd på sosiale medier. Vi elsker å se hva våre kunder har på seg, og holde kontakten med dere! Sosiale medier tilbyr en platform for vårt firma til å holde på med markedsføring, holde kontakt med kundene våre og bygge profilen vår på nett.

Dersom du samhandler med oss på sosiale medier, samtykker du og tillater oss å samhandle med deg. En interaksjon kan bli definert som “liking” og “følging” av våre SM kontoer, kommentering eller tagging av oss i bilder eller poster og deling av vårt innhold via liking eller retweeting. Fra disse samhandlingene kan det hende at vi samler sammen data som kan hjelpe med å forbedre din opplevelse i fremtiden.

Hvis du tagger oss i et bilde som vi ser, kan du være så heldig at vi deler det rundt på våre SM kontoer. Ved å samhandle med oss, samtykker du med at vi kan bruke bilder eller kommentarer avgiftsfritt uten begrensninger. Dersom du er misfornøyd med at vi deler dine bilder eller kommentarer, ta kontakt med oss så stopper vi med det.

Nyhetsbrev

Det hender vi sender ut e-poster angående våre nye produkter, spesielle tilbud og annen informasjon som vi håper du finner interessant ved å bruke e-postadressen som du har gitt oss. Du kan stoppe dette når som helst ved å:

  • kontakte oss direkte på tlf:  97579982   eller på e-post: info@tagdesign.no
  • Eller ved å klikke på “avslutt abonnement” som du oftest finner nederst i e-posten.

Dette kan ta opp til 3 dager.

Diverse om informasjonen vi har på deg.
De fleste som handler hos oss oppretter en konto. Ved å logge deg på “min side” kan du administrere informasjonen din. Ordreinformasjon kan ikke slettes da vi er pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring og eventuell garanti og returhåndtering. Kundekontoen kan slettes hvis ønskelig, men da må kundeservice kontaktes.

Eventuelle spørsmål om personvern rettes til info@tagdesign.no

Scroll to Top