Barn

Filters

Showing all 2 results

2 products

 • kr 350,00
  Quickview

  Gummistøvler #Eventyreren

  Gummistøvler for både gutter og jenter! 👦👧La eventyret begynne! Disse gummistøvlene er klare for å løpe, hoppe, danse, leke og plaske. Godkjent av barn, godkjent av mor og far - til og med besteforeldrene vi har vist de til elsker de! #Eventyreren er inspirert av de fantastiske stedene langs havet i Norge, fargene, utsiktene, dyrene og med alle barnas favoritt - TRAKTOREN! 🚜 Det finnes ingen trygge dammer der ute nå!Jeg designet disse gummistøvlene for å inspirere barn til å være utforskere og eventyrere i deres omgivelser, å skape en nysgjerrighet over hva som finnes der ute og å inspirere de til å være aktive og kreative. Det er en unisex støvel som jeg håper inspirerer alle barn like mye!
  #Eventyreren er håndlaget og er laget av naturlig gummi. Alle parene er vulkanisert - en fancy prosess som gjør støvlene vanntette og holdbare ⚡. For å være helt sikker på at gummistøvlene er klare for høy intensiv aktivitet (du vet, barneting 😎) er de testet i en maskin som bøyer og tøyer de ikke bare 50.000, men 75.000 ganger. Og vet du hva? Ikke engang etter det ble de ødelagt! 📏 #Eventyreren er normal i størrelsen. Du kan finne sålelengden på bildene.NB! Legg inn en ullsåle, og du holder føttene varmere.Kul fakta: Det finnes kun 500 par av disse søte gummistøvlene i hele 🌍 & de ble selvfølgelig designet på Flisa, Norge 🇳🇴
  kr 350,00
  kr 350,00
 • kr 350,00
  Quickview

  Gummistøvler #Lysglimt

  Gummistøvler for både gutter og jenter! 👦  👧Gode og varme, søte og snille - samt gir et lite bidrag til en god sak! 5% går til barnekreftorganisasjonen Superselma-prosjektet 💖Hvis du tenker at å få barnet ditt til å smile er den beste følelsen i verden, tenk deg å dele det smilet med andre barn som virkelig trenger et smil? Sammen med Super Selma prosjektet, en organisasjon som jobber hardt for å spre glede og håp til barn med kreft i Norge, har vi designet disse komfortable, varme og søte gummistøvlene.Disse støvlene forteller historien til Selma, en fantastisk og ustoppelig jente som fikk diagnostisert kreft som treåring. Med hjelp fra foreldrene (og nå din) hjelp har hun ikke bare kjempet sin egen kamp, men har valgt å hjelpe andre barn og foreldre som er i samme situasjon ved å gi et #lysglimt til livet deres. 5% av hvert par går til å hjelpe Selma i hennes prosess mot å spre smil og skape håp. Del et smil!
  • Naturgummi
  • Innerfôr av neopren
  • Fôret innersåle
  • Anti-skli mønster
  • 100% fri for ftalater
  • 3M refleksbånd bak
  kr 350,00
  kr 350,00