Skopleie

For å holde skoene friske og fine er jevnlig pleie og impregnering viktig. Det tar ikke lang tid, MEN det kan øke skoens levetid på sikt! Bruk produkter som er egnet for den typen sko du har – som vi har beskrevet her:

Semsket skinn:

Fjern først flekkene med en fuktig klut eller børste, før du bruker en nøytral skokrem uten farge for å beholde den originale fargen på skoen. Dersom du ønsker å friske opp fargen, kan du bruke en farget skokrem. Impregneringen og skokremen påføres med en klut eller børste, gjerne flere ganger i måneden ved hyppig bruk.

Glatt skinn:

For å fjerne flekker på denne type fabrikat må du bruke en børste laget for semsket skinn. Bruk så en fuktig klut eller en egnet sjampo for å rengjøre skoen, før du påfører en sprayimpregnering som beskytter mot fukt og skitt. Ønsker du å friske opp fargen kan du bruke en flytende skokrem eller spray laget for semsket skinn.

Gummistøvler:

Vask først med en fuktig klut, før du påfører produkter som smører og beskytter støvelen. Fordi gummi er en ferskvare som etter tid tørker ut er det viktig å lagre støvlene utenfor sollys. Pass også på å ikke sette støvelen på varmekabler eller for nære ovner. Det hvite belegget som kommer etter en tid kalles «blooming», og betyr ikke at støvelen ikke lenger kan brukes. For å få det bort- plei de med en rens og masser med en myk klut.

Stoffsko:

Fjern flekkene ved å bruke en fuktig klut og flekkfjerner. Er det en lær/skinnkant mellom sålen og selve skoen er det viktig at denne behandles med  skokrem.

 • blue satin embroidery flowers shoes
  blue satin embroidery flowers shoes
  kr 550,00kr 1 100,00
  Quickview

  #theNice turkis- Hverdagssko til dame

  ,
  Limited Edition sko, designet i Norge med kun 40 par i hele verden.#TheNice er en pen hverdagssko til dame, trukket i sateng med fôret skinn innvendig. Med søte broderier av blomster, får denne skoen et ekslusivt og elegant utrykk. Passer perfekt til både skjørt og jeans på magiske sommerdager.
  • Materiale og produktdetaljer: - Fôret i semsket skinn av høy kvalitet - Gummisåle med 3cm høy hel - Komfortabel og vattert innersåle - Normal i størrelsen - Blomstret broderi designet og tegnet for hånd - Kommer med en oppfordring til en god handling
  📏 Disse skoene er normale i størrelsen
  kr 550,00kr 1 100,00
  kr 550,00kr 1 100,00

Lurer du på noe?

Send oss en e-post til info@tagdesign.no eller ring oss på +47 975 79 982.